Kuva: AOP

Kohukoomikko Pete Davidson hiiltyi yliopistoyleisölle: "Olette v**un jälkeenjääneitä"

28.08.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Pete Davidson kritisoi yleisöään kännykän käytöstä hänen keikkansa aikana.

Saturday Night Live -tv-sarjasta tuttu koomikko-näyttelijä Pete Davidson, 25, heitti keikan maanantaina University of Central Florida -opinahjossa. Kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan, vaan Davidson vaikutti suutahtavan toden teolla yleisölleen. Mies haukkui yleisöään kirosanojen saattelemana, kun hän huomasi monen yleisön jäsenen käyttävän kännykkäänsä hänen keikkansa aikana. Davidson kutsui yliopistoyleisön jäseniä muun muassa idiooteiksi ja noloiksi, v-sanan kera.

- Kun joku tulee v*tun kaupunkiinne esiintymään ja on väsynyt ja lentänyt pitkän matkan keskelle ei mitään heittämään vitsejä teille etuoikeutetuille pikku perserei’ille, älkää v*ttu pilatko esitystä niiltä, jotka oikeasti haluavat olla paikalla, Davidson sanoi suunnaten sanansa kännykän käyttäjille.

Tässä vaiheessa miehen jutuille vielä naurettiin ja hän sai yleisöltä suosionosoituksia. Mitä pidemmälle miehen yleisölleen suuntaama solvaus meni, sitä hiljaisemmaksi ja vaivaantuneemman oloiseksi yleisö muuttui.

- Tämän takia maailmanloppu tulee 25 vuoden päästä, koska olette niin v*tun jälkeenjääneitä. Ja tarkoitan tuota, idiootit. Teidän pitäisi v*ttu kasvaa aikuisiksi, Davidson sanoi.

Voit katsoa pätkän Davidsonin esiintymisestä alla olevalta videolta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Erityisesti jälkeenjäänyt-sanan käyttö on herättänyt pahennusta. Buzzfeed uutisoi, että yliopiston edustaja on tuominnut miehen kielenkäytön tiedotteessa.

- Davidsonin loukkaava kielenkäyttö, ja erityisesti hänen käyttämänsä halventava herjaus, on vastoin yliopistomme arvoja inklusiivisuudesta ja kaikkien kunnioittamisesta. Meille tuotti pettymyksen, että hänen puheensa pilasivat tilaisuuden, jonka oli tarkoitus toivottaa opiskelijat takaisin syyslukukaudelle, tiedotteessa sanotaan.

Pete Davidson tuli suuremman yleisön tietoisuuteen, kun hänen pikaromanssinsa laulaja Ariana Granden kanssa oli otsikoissa viime vuonna. Kaksikko ehti mennä kihloihinkin vain muutaman viikon seurustelun jälkeen. Suhteen päätyttyä mies avautui sosiaalisessa mediassa, että Granden fanit ovat kiusanneet häntä kuukausien ajan. Eron jälkeen Grande itse kuvaili suhdetta Davidsonin kanssa ”hauskaksi, hulluksi ja todella epärealistiseksi”.

Lue myös: Ariana Grande otti ison tatuoinnin kylkeensä - keskellä on hänen eksänsä kirjoittama sana

Lähteet: Buzzfeed, Independent

Kilpailut

Uusimmat