Kuva: Emmi Moilanen

Jannika B paljastaa urahaaveensa, jota kukaan ei olisi arvannut: "Ehkä romantisoin liikaa"

23.05.2019 20:45 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Laulaja Jannika B juontaa Radio Novan kesäaamuissa. Sen lisäksi tähti keikkailee ympäri Suomen. Unelma-ammattiinsa päätynyt nainen on ehtinyt haaveilla paljon muustakin.

Suosikkilaulaja Jannika B:n, 34, kesään kuuluu paljon keikkailua, mutta myös pätkä erilaisia töitä. Nainen nimittäin hyppää Radio Novan Aamun juontohommiin Esko Eerikäisen pariksi heinäkuun puolivälissä. Jannika on tehnyt myös juontopätkän pari vuotta sitten Kissillä.

- Toivon, että ihmiset olisivat aktiivisia ja soittelisivat. Minua kiinnostaa aina ihmisten tarinat. Jos saisi vaikka seuraavan levyn materiaalin valmiiksi tuossa kolmessa päivässä, kun rupeaa oman elämän aiheet loppumaan kesken, nainen naurahtaa.

Jannika toivoo mielipiteitä ja ajatuksia ympäri Suomen. 

Romanttisia rekkareittejä

Laulaja on ehtinyt unelmoida monenlaisista töistä lapsuudesta tähän päivään. 

- Kun olin pieni, halusin olla hevosten hoitaja. Se oli älytöntä, koska olen astmaatikko ja todella allerginen hevosille. Kaikki muutkin tytöt halusivat, joten menin virran mukana. Se oli nuoren tytön epävarmuutta. Rekkakuski oli pitkään haaveissa. Ehkä vähän romantisoin sitä. Oli ajatus siitä, että ajellaan ja nähdään maailmaa, ja pysähdytään ihan minne vain metsän laitaan tai järven rannalle ja asutaan siinä rekannupissa. Se oli minusta hirveän sööttiä, hän sanoo.

Jannika kuitenkin löytää nykyisestä ammatistaan yhtäläisyyksiä.

- Nythän ajamme pitkin Suomea. Se ei ole niin glamouria ja romanttista, mitä silloin ajattelin. Haluan vielä uskoa, että rekkakuskeille se on todella ruusuista ja ihanaa, nainen hymyilee.

Jannika käy puhumassa Lasten ja nuorten säätiön koulutapaamisissa.

- Sanon aina, että harva tietää tarkalleen, mitä haluaa. Kannattaa kokeilla ja poissulkea asioita. Se tuo lähemmäs sitä, mitä haluaisi tehdä työkseen.

Kuuntele, kuinka villit urasuunnitelmat Jannikan 3-vuotiaalla Martalla on. Äitinä Jannika kannustaa lastaan unelmoimaan isosti. 

Lue myös: Jannika B ei tajua vanhempien rajottetteita lastenvaatteissa - antaa loistavan tietoiskun

Lue myös: Jannika B viihtyy itse suunnittelemissaan vaatteissa - myös Toni Wirtanen pukeutuu niihin, katso

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat