Kuva: AOP

Suomessakin soittanut dj-tähti otti naisen lavalle ja pian alkoi tapahtua - superhärski video leviää

05.09.2019 18:15 - Iiro Myllymäki

Dj-tuottaja Flume päätyi läheisiin tunnelmiin huhutun tyttöystävänsä kanssa festariesiintymisen keskellä.

Australialainen dj-tuottaja Flume, 28, esiintyi Nevadassa Burning Man -festivaalilla, ja miehen dj-setti on noussut keskustelun kohteeksi yllättävästä syystä. Flume, oikealta nimeltään Harley Edward Streten, otti nimittäin dj-settinsä aikana huhutun tyttöystävänsä Paige Elkingtonin, 27, lavalle ja päätyi varsin läheisiin tunnelmiin hänen kanssaan. Tilanteesta kuvatulta videolta paljastuu, että Elkington asettui kontilleen dj-pöydälle Flumen eteen ja Flume painoi kasvonsa naisen pakaroiden väliin.

Härski tilanne sai ilmeisesti alkunsa siitä, että festariyleisössä joku heilutteli kylttiä, jossa luki kysymys ”syökö Flume persettä”. Paige Elkington jakoi kyltistä kuvan Instagramin tarinoissaan, ja heti tämän jälkeen hän jakoi videon hänen ja Flumen puuhista lavalla. Roisin videon yhteyteen nainen kirjoitti ”anteeksi äiti”.

Sittemmin nainen päätyi poistamaan videon, mutta se ehdittiin kuitenkin taltioimaan, ja nyt video leviää netissä. Videon pääset halutessasi katsomaan tästä linkistä.

Videon perusteella on hankala päätellä, oliko kyse todellakin seksiaktista vai pelkästä simulaatiosta. Nettimeemien ja -kommenttien perusteella monet näyttävät uskovan, että Flume oikeasti osoitti vastauksen yleisössä heilutetun kyltin kysymykseen.

Flume on antanut vitsikkään kommenttinsa kohuun sosiaalisessa mediassa. Mies on julkaissut kuvan, jossa hän puree persikkaa.

"Se oli vitsi (anteeksi äiti)", Flume kirjoittaa.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Flume on esiintynyt Suomessa Flow Festivalilla vuonna 2017. Mies on julkaissut kaksi studioalbumia. Viimeisimmästä albumistaan Skin mies voitti parhaan elektronisen albumin Grammy-palkinnon vuonna 2017.

Lue myös: Jättimäinen Avicii-muistokonsertti Tukholmaan - mukana muun muassa Adam Lambert ja Rita Ora

Lue myös: DJ-tähti julkaisi kuvan erektiostaan - some kuhisee

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat