Kuva: AOP

Kim Kardashianin ylireagointi sai somessa aikaan huvittuneisuutta: "Hän on niin dramaattinen"

09.09.2019 16:15 - Milena Raappana

Videolla Kim Kardashian löysi siskonsa päästä kaljun kohdan ja käski tätä mennä lääkäriin.

Kardashian-Jenner-klaanin sisarukset osaavat toisinaan olla ylidramaattisia. Tästä hyvä esimerkki on Keeping Up With The Kardashians -sarjan tulevalta tuotantokaudelta ilmestynyt lyhyt videoklippi, jossa Kim Kardashian, 38, järkyttyy siskonsa Kourtney Kardashianin, 40, päässä olevasta kaljusta kohdasta. 

"Kourtney omg pelkään henkesi puolesta. Oletko nähnyt sen?", Kim kysyy, kun Kourtney kumartaa alaspäin siskonsa pyynnöstä ja pieni kalju läntti hänen päälaellaan tulee kuviin. 

"En ole, mutta tunnen sen. Aivan kuin reikä päässäni", Kourtney vastaa, mutta ei ole yhtään niin kauhuissaan kuin Kim, joka pitelee kättä suunsa edessä järkytyksestä. Kourtney jatkaa kertomalla, että uskoo hiusten lähteneen kyseisestä kohdasta korkealla päälaella olevan tiukan poninhännän takia, joka hänellä oli eräässä juhlatilaisuudessa.

"Se oli niin kireä, että sain kuhmun päähäni", Kourtney selittää samalla, kun Kim silmät suurina selittää siskolleen, että tämän hiukset lähtevät ja että tämä on kalju.

Kim myös kaivaa puhelimensa esille, ottaa kuvan kaljusta kohdasta ja käskee Kourtneyta menemään lääkäriin. Tähän sisaruskatraan vanhin kuitenkin vastaa, ettei todellakaa aio mennä lääkäriin pienen kaljun läntin takia. 

Videon on päivittänyt Instagramiin @kardashianclips-tili. Lyhyt kohtaus on on kerännyt yli 555 500 katselukertaa ja useita fanien huvittuneita kommentteja.

"Kim on oikeasti voimaeläimeni", eräs faneista kirjoitti.

"Hän on niin dramaattinen HAHA", toinen kommentoi nauraen.

"En pysty hengittämään. Pelkään henkesi puolesta", kolmas kirjoitti useiden nauruemojien kera ja oli tikahtua nauruun Kimin kommenteille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alta näet tarkemmin kampauksen, joka aiheutti Kourtneylle kaljun kohdan päähän.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashianin lomakuva sai netin raivostumaan - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Kim Kardashian ylistää siskojaan herkässä kuvakollaasissa - joukossa myös vuosikausia vanha otos

Lue myös: Sofia Richien stringipeppukuva aiheutti närää somessa - "Aina kopioimassa Kourtney Kardashiania"

Lue myös: Kardashianien ajattelemattomat kommentit suututtivat fanit - ymmärrätkö miksi?

Suosittelemme

Uusimmat