Kuva: AOP

Kardashianien ajattelemattomat kommentit suututtivat fanit - ymmärrätkö miksi?

31.07.2019 07:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kourtney Kardashianilla on selkeä suunnitelma, mikäli hänen talonsa palaisi maantasalle Kalifornian maastopalojen takia.

Kardashianit ovat suututtaneet fanit ajattelemattomilla kommenteillaan koskien Kalifornian tuhoisia maastopaloja.  Eräässä Keeping Up with the Kardashians -jaksossa on kohtaus, missä perhe keskustelee varasuunnitelmistaan, mikäli tuhoisat maastopalot koituisivat heidän asuntojensa kohtaloksi ja polttaisivat ne maantasalle.

Viime vuonna Kalifornian maastopalot tuhosivat tuhansia koteja, ja Kardashianien kodit olivat myös tulilinjalla. Heidän onnekseen maastopalo saatiin taltutettua juuri ennen kuin se olisi tuhonnut myös heidän kotinsa.

- Se mitä tapahtuu, tapahtuu. Kaikki on kuitenkin korvattavissa, Kourtney Kardashian kommentoi.

Kourtney kertoi myös, että hänen tyttärensä Penelope oli ollut huolissaan perheen kohtalosta, mikäli tulipalo polttaisi heidän talonsa maantasalle.

- Sanoin hänelle, että voimme mennä ihan minne tahansa. Voimme muuttaa Italiaan. Voimme syödä foccacciaa koko loppuelämämme ajan.

Fanit ovat pitäneet tähden kommentteja ajattelemattoina ja törkeinä, sillä kaikilla ei ole varaa korvata koko omaisuuttaan tuhon jälkeen uusilla. Videon alapuolella on runsaasti kommentteja, missä arvostellaan perheen kevyttä keskustelua aiheesta.

"On varmaan mahtava tunne tietää, että jos menettäisit kaiken tragediassa, voisit korvata kaiken niin helposti uudella ja asua uudessa maassa", eräs kommentoi.

Voit katsoa videon alapuolelta.

Lue myös: Kim Kardashian herkissä yhteiskuvissa Chicagon, 1, kanssa - fanit hämmästelevät yhdennäköisyyttä

Lue myös: Poistattiko Kim Kardashian itseltään kylkiluita? Kapea vyötärö herätti huhut

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi suloisen kuvan pojistaan - yksi asia kummastuttaa ihmisiä

Suosittelemme

Uusimmat