Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen säihkyy Teemu-rakkaansa rinnalla: "Tämä viikko me pyhitetään toisillemme"

09.09.2019 17:30 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kuva on kerännyt nopeasti huiman määrän tykkäyksiä.

Fitnesskaunotar Eevi Teittinen, 30, julkaisi säihkyvän kuvan, jossa poseeraa yhdessä miehensä Teemu Packalénin, 32, kanssa.

Teittinen kirjoittaa kuvatekstissä urheilusta ja siitä, miten se näkyy pariskunnan elämässä. Packalén on ammattivapaaottelija.

"Vaikka sanotaan, että urheilu on "vain urheilua", on se aina enemmän niille, jotka antaa sille sydämensä, aikansa ja elämänsä. Edes vieressäkulkijana en voi sanoa ymmärtäväni kaikkea. Silti pyrin luomaan turvaverkon, johon voi tarpeen tullen kaatua. Mä oon ite suunnattoman kiitollinen meidän ja Teemun ystäville, perheelle ja muille tukijoukoille siellä, jotka on ollu tukena myös silloin, kun ei mee niin hyvin", Teittinen kirjoittaa tuoreessa julkaisussa ja jatkaa:

"Urheiluun kuuluvat epäonnistumiset, joista opitaan paremmiksi - sama läksy pätee elämässä. Jokaista epäonnistumista ei tarvi edes ymmärtää. Oli kyseessä voitto, tai tappio, oon aivan yhtä ylpee tästä jätkästä. Se ei määritä ihmistä, eikä urheilijaa, muistakaa se. Lampaita on ne, jotka huutaa. Leijonia ne, jotka antaa niiden huutaa. Ps. Prosessointi jatkuu ja tämä viikko me pyhitetään toisillemme ja lähetään luonnon rauhaan haistelee elämää!"

Packalén on ollut yli kaksi vuotta loukkaantuneena, mutta palasi muutama päivä sitten ottelukehään. Vastustaja yllätti suomalaisottelijan ja tyrmäsi tämän ensimmäisessä erässä.

Näet ihastuttavan yhteiskuvan alta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Kleptomaanikko iski Eevi Teittisen omaisuuteen - fitnesstähti blogissaan: "Olin järkyttynyt"

Lue myös: Eevi Teittinen täyttää pian 30 vuotta - "Mitään kriisiä en ole saanut aikaiseksi"

Kilpailut

Uusimmat