Kuva: AOP

Gigi Hadid yllättävässä tilanteessa muotinäytöksessä: 'Ei ollut juuri muuta tehtävissä'

16.09.2019 15:45 - Milena Raappana

Huippumalli Gigi Hadid hoiti tilanteen kuitenkin kuin ammattilainen.

Huippumalli Gigi Hadid, 24, on tittelinsä veroinen, sillä hän onnistuu saamaan vaatekappaleen kuin vaatekappaleenkin näyttämään hyvältä. Jopa paineiden alla, yllättävissä tilanteissa ja kun asuste puuttuu kokonaan. 

Tästä todiste saatiin, kun Gigi käveli Marc Jacobs -merkin muotinäytöksessä paljain jaloin. Malli päivitti asiasta omasta Instagram-tilillään kirjoittaen, että joskus pienet muutokset vaatevalikoimassa saattavat johtaa maagisiin hetkiin. 

Aiheesta sosiaalisessa mediassa kirjoitti myös stylisti Katie Grand, jonka päivityksestä ilmenee, että Gigin asuun kyllä kuului hopeiset sukat ja valkoiset kengät. Kengän korko oli kuitenkin mennyt rikki. 

"Meillä ei ollut juurikaan muuta tehtävissä, kuin joko feikata ehjä korko tai riisua hänen sukkansa ja kenkänsä ja lähettää hänet paljain jaloin lavalle", Grand kirjoitti päivityksessään, jonka ohessa oli myös klippi Gigistä kävelemässä lavalla. 

Videoklipin ja kuvia Gigistä lavalla ilman kenkiä näet alta. Kaikki kuvat näet painamalla oikeanpuoleista nuolta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Gigi hoitaa ammattilaisen ottein yllättävän tilanteen muotinäytöksessä. Vuoden 2016 Victoria's Secretin näytöksessä hän käveli itsevarmana enkelin siivet yllään, vaikka hänen alusasustaan katkesi yksi nyöri. Vuonna 2017 hän taas menetti toisen kenkänsä lavalla Tuhkimon tyyliin, mutta jatkoi showta aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Gigi Hadid kertoi tulleensa ryöstetyksi, seuraajat raivostuivat ilmoituksesta - "Typerä päivitys"

Lue myös: Suihkun alla poseeraava Gigi Hadid sekoitti fanien päät välittömästi: "Miten olet edes todellinen?"

Lue myös: Huippumalli ei saanut tuomiota - paparazzien nostama kanne hylättiin

Lähde: TeenVogue, Allure, Glamour

Kilpailut

Uusimmat