Kuva: AOP

Seksivideo vei oikeuteen - suosikkikoomikolta vaaditaan jättikorvauksia

17.09.2019 14:15 - Lauri Kujanpää

Nainen vaatii korvauksien lisäksi kaikkien videokopioiden tuhoamista.

Yhdysvaltalainen suosikkikoomikko Kevin Hart, 40, on haastettu oikeuteen, raportoi The Blast -julkaisu.

Kanteen on laittanut alulle Montia Sabbag -niminen nainen, joka esiintyi vuotaneella seksinauhalla Hartin kanssa. Sabbag syyttää, että Hart on yrittänyt hyötyä nauhan sisällöstä puhumalla siitä julkisuudessa, ja näin nostanut nimeään otsikoissa. 

Sabbag myös kertoo, että on kokenut suurta ahdinkoa ja nöyryytystä seksivideon takia. Videolla on siis kuvattu kaksikon seksileikkejä.

Haasteen ovat saaneet Hartin lisäksi Jonathan Todd Jackson, Las Vegasin Cosmopolitan sekä nettisivusto Fameoulous, jotka ovat "auttaneet" videon levittämisessä.

- Ms. Sabbah ei ole ollut tietoinen, että videota on kuvattu. Kyseinen asia on yksityinen eikä se kuulu julkisuuteen. Hänellä pitäisi olla oikeus päättää omasta yksityisyydestään, kanteessa muun muassa kirjoitetaan.

Sabbag vaatii yhteensä 60 miljoonan dollarin, eli noin 55 miljoonan euron, korvauksia. Nainen myös vaatii, että jokainen kopio videosta tuhotaan.

Kevin Hart muistetaan koomikkouransa lisäksi muun muassa Jumanji- ja Scary Movie -elokuvista.

Kevin Hart (toinen vasemmalta) näytteli Jumanji-elokuvassa muun muassa Dwayne Johnsonin ja Jack Blackin kanssa. (kuva: All over press)

Kevin Hart vuonna 2016. (kuva: AOP)

Lue myös: Dwayne Johnson lähetti tunteikkaan viestin ystävälleen: "Rakastan sinua"

Lue myös: David Beckham poseeraa jälleen H&M:n mallina - katso uudet, seksikkäät kuvat

Lähde: The Blast

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat