Kuva: AOP

Sabina Särkkä meni naimisiin ja jakoi bikinikuvan hääkuvana - julkkikset riensivät kommentoimaan

24.09.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Missikaunotar on mennyt naimisiin Kreikassa.

Missikaunotar Sabina Särkkä, 30, on mennyt naimisiin Kreikassa rakkaansa Ossi Kivimäen, 28, kanssa. Naimisiinmenon kunniaksi nainen on jakanut kaksi yhteiskuvaa Instagramiin, mutta päivitykset poikkeavat roimasti tavanomaisista hääkuvista. Merellisissä maisemissa otetut kuvat esittelevät pariskunnan uima-asuissa, ja hääjuhlallisuuksista ei ainakaan vielä ole jaettu kuvamateriaalia.

”Wooow! Rakkaudentäyteinen ja ikimuistoinen viikonloppu takana! Kiitos rakkaat ystävät ja perhe, kun olitte juhlistamassa meidän tärkeintä päivää! Kiitos myös kaikista ihanista onnitteluista! Olo on niin onnellinen, rakastunut ja kiitollinen!” Sabina Särkkä on kirjoittanut toiseen kuvista. Voit katsoa tämän päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Toinen kuva puolestaan on jaettu jo ennen häitä. Tässä päivityksessä Särkkä kertoo, että pariskunta on ehtinyt nautiskella Kreikan saaristosta jo viikon ennen häitä. Voit katsoa tämän päivityksen alta tai tämän linkin kautta.

Monet suomalaisjulkkikset ovat kommentoineet Sabina Särkän naimisiinmenopäivitystä ihastuneeseen sävyyn. Missikollega Sara Chafak ja laulaja Diandra ovat kommentoineet kuvaa useilla sydänemojeilla. Onnittelunsa ovat antaneet myös Karita Tykkä ja muotibloggaaja Sandra Hagelstam.

Lue myös: Bikinivartalo vailla vertaa - Sabina Särkkä poseeraa seksikkäänä somessa

Lue myös: Mikä hottis! Sabina Särkkä on uskomaton näky valkoisissa uikkareissa

Kilpailut

Uusimmat