Kuva: AOP

Anne Kukkohovi kiidätettiin Nepalissa työmatkalla sairaalaan: 'En juo enää koskaan omenamehua'

24.09.2019 21:45 - Milena Raappana

Anne Kukkohovi lähti sairaalasta kolme kertaa vastoin lääkäreiden ohjeistuksia yrittääkseen tehdä lupaamansa työt.

Ensi viikolla elämäkertakirjansa julkaiseva tv-persoona ja malli Anne Kukkohovi, 48, oli Iskelmän Satu Kotosen vieraana ja kertoi, miten hän melkein pää kainalossa teki töitä reissussa Nepalissa.

- Käteeni tuli värttinäluun murtuma ja se jouduttiin leikkaamaan juuri ennen Nepalin-matkaa. Siellä olin rikkinäisellä kädellä. Työmoraali on sen verran kova, että ajattelin vetää työt tukisiteen avulla, Kukkohovi nauraa. 

Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan jääneet siihen, vaan hän sairastui reissussa trooppiseen vatsatautiin ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Siellä hän joutui olemaan yhteensä viisi päivää. 

- Tämä ehkä kertoo siitä, että voisi pikkaisen ottaa jarrua mukaan menemiseen. Silloin ajattelin, että tämä on ihan hirveää. Trooppinen vatsatauti ameeba ei ole mikään pikku juttu. Minulla oli vain yksi tavoite: päästä Suomen lennolle takaisin, Kukkohovi kuvailee. 

Sinnikäsluonteinen Kukkohovi kertoo, että lähti sairaalasta kolme kertaa pois vastoin lääkäreiden ohjeistuksia, jotta pääsisi tekemään luvatut työt pois alta. 

- Yritin tehdä pari kuvausta. Näen kuvista, että olen järkyttävän huonossa kunnossa.

- Kaksi viikkoa meni sairastaessa. Olin niin huonossa kunnossa, että aina pystyyn noustessa tuli huono olo. Jos olin ihan täysin paikoillani, sain pidettyä tavarat sisässä. Omenamehua en tule juomaan elämässäni enää ikinä, koska sitä sain sairaalasta mukaan, kun päätin, etten syö. Syöminen teki sen, että kaikki lääkkeet lähti minusta ulos. Join teelusikka kerrallaan omenamehua ja elektrolyyttijuomaa, jotta antibiootit pysyivät sisällä, Kukkohovi kertoo. 

Mistä hänen uskomaton työmoraalinsa ja periksiantamattomuutensa kumpuaa? 

- Toisaalta se liittyy luovaan uraani. Minulla ei koskaan ole ollut normaalia ammattia. Se on yrittäjähenkistä. Olen niin omistautunut sille, mitä teen. Kun makasin Nepalin sairaalan lattialla, niin silloin kyllä ajattelin, että ehkä en pääse sinne muotinäytökseen. Sieltä minua ei saa enää pystyyn. Valkoinen lippu, antaudun, nauraa Kukkohovi, joka palasi reissunpäältä kaksi viikkoa sitten. 

Kukkohovi vieraili Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa. Koko haastattelu ilmestyy ensi kuussa.

Alta tai RadioPlaysta voit kuunnella Sadun Sunnuntaivieras -podcastin uusimman jakson Jesse Kaikurannan kanssa.

Lue myös: Me Naiset: Ero vei Anne Kukkohovin syviin vesiin: "En poistunut kotoani viikkokausiin"

Lue myös: Kuvankaunis Anne Kukkohovi esittelee notkeuttaan - taipuisitko sinä samaan asentoon?

Lue myös: Anne Kukkohovi pukeutui näyttävään bodyyn ja sai somen sekaisin: "Melkoinen namupala"

Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat