Kuva: AOP

Demi Moore väitti vieneensä näyttelijäkollegan neitsyyden - miehellä täysin toinen versio tarinasta

25.09.2019 15:15 - Iiro Myllymäki

Jon Cryer on oikaissut naisen väitteen Twitterissä.

Näyttelijä Demi Mooren, 56, juuri julkaistu elämäkertakirja Inside Out on täynnä paljastuksia naisen elämästä, ja otsikoihin on nostettu muun muassa naisen traaginen kertomus raiskatuksi tulemisesta 15-vuotiaana. Demi Moore kertoo kirjassaan myös suhteestaan näyttelijä Jon Cryerin, 54, kanssa. Kaksikko esiintyi yhdessä Kohtalokas kuva -elokuvassa vuonna 1984, ja kirjassaan Moore väittää vieneensä Cryerilta neitsyyden. Leffan kuvausten aikaan Moore oli noin 21-vuotias ja Cryer noin 19-vuotias.

”On kamalaa ajatella, miten tunteettomasti kohtelin häntä ja miten varastin häneltä hetken, joka olisi voinut olla kaunis ja tärkeä hänelle”, Moore kirjoittaa.

Jon Cryer (kuva: AOP)

Nyt Jon Cryer on kertonut oman versionsa tapahtuneesta Twitter-tilillään. Miehen puolikkaat -tv-sarjasta tuttu näyttelijä kertoo, että todellisuudessa Demi Moore ei ollut hänen ensimmäinen seksikumppaninsa, vaan hän oli menettänyt neitsyytensä lukioikäisenä.

”Hänellä oli varmasti hyvä syy epäillä minun olevan neitsyt taitotasoni ja hämmentyneen ilmeeni takia”, Cryer kuittaa Twitter-kirjoituksessaan.

Mies painottaa, ettei muistele kaksikon tapailua pahalla, vaan päinvastoin.

”Hän teki minut niin iloiseksi samalla, kun hänellä itsellään oli hyvin vaikeaa. En tunne muuta kuin lämpimiä tunteita häntä kohtaan enkä kadu mitään”, Jon Cryer kirjoittaa.

Lue myös: Ashton Kutcher painosti Demi Mooren kolmenkimppaan - "Se oli virhe"

Lue myös: Demi Moore riisuutui täysin alasti lehden kansikuvaa varten, fanit mykistyivät: "Hittolainen!"

Lähteet: Metro.co.uk, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat