Kuva: AOP

Demi Mooren järkyttävä paljastus: Raiskattiin 15-vuotiaana, tekijä maksoi äidille

24.09.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Demi Moore ei usko miehen väitettä siitä, että hänen äitinsä olisi parittanut häntä.

Hollywood-tähti Demi Moore, 56, avautuu elämästään tulevassa elämäkertakirjassaan Inside Out. Olemme aiemmin kirjoittaneet, että nainen paljastaa kirjassa päätyneensä kolmenkimppaan silloisen aviomiehensä Ashton Kutcherin kanssa ja tällä oli tuhoisat seuraukset parin suhteelle.

Nyt nainen on puhunut kirjastaan Good Morning America -ohjelman haastattelussa. Demi Moore paljasti haastattelussa, että hänet raiskattiin 15-vuotiaana ja tekijänä oli hänen äidilleen tuttu mies. Moore kertoo tulleensa kotiinsa, minne hänen äitinsä oli päästänyt kyseisen miehen. Nainen kirjoittaa elämäkertakirjassaan tapauksesta näin:

”Se oli raiskaus. Ja samalla kammottava petos, jonka miehen julma kysymys paljasti: Miltä tuntuu tulla huoratuksi äitinsä toimesta 500 dollaria vastaan?” Moore kirjoittaa.

Demi Moore kertoo haastattelussa, että syvällä sisimmässään hän ei uskonut miehen väitettä siitä, että hänen äitinsä olisi maksanut miehelle tyttärensä raiskaamisesta.

- En usko, että maksulla olisi ollut siihen suoraa yhteyttä. Mutta siltikin äitini päästi miehen sisään ja altisti minut vahingolle, Moore sanoo.

Demi Moore kertoo, että hänen äitinsä otti hänet mukaan baareihin teini-ikäisenä, jotta he saisivat miehiltä huomiota. Demi Mooren lapsuutta varjostivat hänen vanhempiensa alkoholismi ja äidin itsemurhayritykset. Moore kertoo haastattelussa, että äidin ensimmäinen itsemurhayritys tapahtui, kun Moore oli 12-vuotias. Näyttelijä kertoo, että hän pelasti tuolloin äitinsä hengen.

- Muistan että pienillä lapsen sormillani kaivoin pillerit, jotka äitini oli yrittänyt niellä, ulos hänen suustaan, Moore sanoo.

Lue myös: Demi Moore riisuutui täysin alasti lehden kansikuvaa varten, fanit mykistyivät: "Hittolainen!"

Lue myös: Ashton Kutcher pakeni eron jälkeen vuorille - pääsi karulla keinolla yli Demi Mooresta

Lähde: The Guardian

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat