Kuva: AOP

Hailey Bieber juhli polttareitaan - riehakkaat kuvat leviävät

26.09.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Hailey ja Justin Bieber pitävät toisen hääseremonian viikonloppuna.

Justin Bieber, 25, ja Hailey Bieber, 22, ovat jo naimisissa, mutta tästä huolimatta Hailey on vasta nyt juhlinut polttareitaan. Pariskunta avioitui jo vuosi sitten siviilivihkimisellä New Yorkissa, mutta suuremman vihkiseremonian pari järjestää vasta tänä viikonloppuna.

Hailey Bieberin polttarit ovat olleet ilmeisen riehakkaat. Nainen oli pukeutunut juhlia varten valkoiseen tiukkaan mekkoon ja valkoiseen huntuun. Daily Mail -lehden tietojen mukaan nainen ystävineen illallisti ensin ravintolassa ja meni sitten juhlimaan Delilah-yökerhoon. Mukana menossa olivat muun muassa huippumalli Kendall Jenner ja stylisti Maeve Reilly.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Polttarijuhlista levinneiden kuvien perusteella meno on ollut varsin hyväntuulinen, ja juhlien yhteydessä on muun muassa heiluteltu peniksen muotoista juomapulloa ja juotu peniksen muotoisista pilleistä.

(kuva: AOP)

TMZ-sivuston tietojen mukaan Hailey ja Justin menevät tänä viikonloppuna naimisiin Etelä-Carolinassa. Häihin uskotaan saapuvan pariskunnan läheisimmät perheenjäsenet ja ystävät. Häiden ajankohtaa on siirretty useampaan otteeseen, jotta Justin Bieberille jää aikaa keskittyä mielenterveyteensä. Justin Bieber avautui hiljattain Instagramissa tekemistään virheistä ja muun muassa päihteiden käytöstä. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Hailey Bieber, 22, vilauttelee muotilehden kuvissa, fanit ihastelevat: "Olet niin kuuma!"

Lue myös: Hailey Bieber herkässä yhteiskuvassa Justin Bieberin kanssa: "Täydellisin päivä tyyppini kanssa"

Lähteet: Cosmopolitan, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat