Kuva: AOP

Sara Sieppi blogissaan: 'Ovi sulkeutuu hetkeksi kaikkiin yksityiselämääni kohdistuviin asioihin'

01.10.2019 09:15 - Reija Saarinen

Siepin mukaan hän odottaa syksyltä ennen kaikkea hyvää oloa ja onnellisuutta.

Sara Sieppi, 28, kertoo tuoreimmassa blogitekstissään uudesta elämänvaiheestaan. Siepin mukaan hän on pakannut tavaransa Kallion kämpässään ja suuntaa nyt uusiin kuvioihin. 

Sitä, mihin hän seuraavaksi aikoo asettua, hän ei paljasta. Sen sijaan hän kertoo sulkevansa myös oven yksityiselämänsä asioihin, ainakin hetkeksi aikaa.

"Olen saanut uteliaita viestejä, että kenen kanssa mä muutin? No ainakin kenkieni ja rakkaiden tavaroideni kanssa. Samalla kun Kallion oveni sulkeutuu, sulkeutuu myös oveni ainakin joksikin aikaa kaikkiin yksityiselämääni kohdistuviin asioihin. Olen huomannut, että parisuhde tai sinkkuus on määritellyt minua julkisuudessa jo niin pitkään, että se on vienyt osan minuudestani," Sieppi kirjoittaa.

Syksyltä Sieppi sanoo odottavansa lähinnä onnellisuutta sekä hyvää oloa.

"Syksyltä odotan aikaa uudessa kodissa, mielenkiintoisia työprojekteja, hämyisiä iltalenkkejä, viinin ja juuston täyttämiä viikonloppuja ilman yökerhoissa heilumista ja lisää treenimotivaatiota. Mutta ennen kaikkea hyvää oloa ja onnellisuutta. Syksy, bring it on", Sieppi päättää kirjoituksensa.

Koko kirjoituksen aiheesta voit lukea täältä

Lue myös: Sara Siepin julkaisema kasvokuva sai fanit sekaisin: "Jumalaisen kaunis nainen"

Lue myös: Sara Siepin sänkykuva sai seuraajat heti sekaisin: "Seksikäs söpöliini"

Lähde: Sara Siepin Blogi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat