Kuva: Instagram / Sara Parikka

Sara Parikka avautuu blogissaan - rakennustyömaalla ikävä ongelma

09.10.2019 16:30 - Lauri Kujanpää

Parikat rakentavat kodikseen hirsitaloa.

Uutisoimme syyskuussa, kuinka bloggaaja-näyttelijä Sara Parikka, 28, hänen ja aviomiehensä Mikko Parikka, 30, rakentavat uutta upeaa taloa. Kokohirrestä rakennettu koti valmistuu päivä päivältä ja Sara Parikka on kertonut blogissaan rakennustyövaiheista.

Nyt Parikka on avannut lisää rakennusprojektista tuoreessa blogitekstissään. Ensin Parikka kirjoittaa, että on kokenut monta palkitsevaa hetkeä:

"Viime viikkoina on ollut monta palkitsevaa hetkeä ja kasa selvitettäviä asioita. Olen huomannut, että tunteiden kirjo on kyllä läsnä tässä rakentamisessa."

Valitettavasti ongelmiakin on tullut.

"Pari viikkoa takaperin huomasin erään extrapylvään paikassa, jossa sitä ei pitäisi olla. Tämä asia on nyt edelleen selvitettävien asioiden listalla. Pylväs on lisätty rakennekuvavaiheessa ilman, että siitä on kerrottu meille. Se on siinä mielessä ikävää, että pylväs on esteettinen haitta ja se blokkaa etuovelta näkyvyyttä takalle. Me kun vaihdettiin takan paikka tietämättä, että talofirma saattaa lisäillä pylväitä. Tämän selvittely jatkuu.. Ikävää jokatapauksessa, koska pylväs on pultattu kiinni hirteen ja näin ollen jättää jäljet, jos sen poistaa".

Parikka julkaisi myös yli 190 000 seuraajalleen Instagramissa kuvan tämän hetken työmaasta. Näet sen alta.

Koko blogin voit lukea täältä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Sara Parikka julkaisi työmaakuvan tulevasta kodistaan, fanit ihastelevat: "Ihan kateus iskee!"

Lue myös: Sara Parikka joutui reklamoimaan taloprojektistaan: "Onneksi haasteet eivät liikaa vaivaa elämää"

Lähde: Sara Parikan Blogi

Kilpailut

Uusimmat