Kuva: AOP

Tulevan Batman-elokuvan Kissanainen valittiin - somessa innostuttiin välittömästi

15.10.2019 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Zoë Kravitz nähdään vuonna 2021 julkaistavassa elokuvassa.

Tulevaan Batman-elokuvaan on tehty uusi kiinnitys. Kissanaisen roolissa leffassa nähdään Zoë Kravitz, 30, joka tunnetaan muun muassa Big Little Lies -tv-sarjasta. Batmanin roolissa elokuvassa nähdään Robert Pattinson, 33, joka tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Twilight-elokuvista.

Hollywood Reporter -julkaisun mukaan Kravitz kiinnitettiin Kissanaisen rooliin viime viikonloppuna. Tulevan elokuvan ohjaaja Matt Reeves on vahvistanut uutisen Twitterissä julkaisemalla GIF-animaation Zoë Kravitzista. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Uutinen on saanut innostuneen vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Matt Reevsin twiitin kommenteissa monet ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä roolivalintaan.

"Tämä on mahtava valinta!"

"Olen niin iloinen Zoën puolesta."

"Täydellinen valinta!"

Kissanainen on merkittävä Batman-hahmo, jolla on viha-rakkaussuhde supersankarin kanssa. Kissanaisen roolissa on vuosien saatossa valkokankaalla nähty muun muassa Halle Berry, Michelle Pfeiffer ja Anne Hathaway.

Robert Pattinson nähdään Batmanin roolissa tulevassa elokuvassa. (kuva: AOP)

Tulevan Batman-leffan kuvausten odotetaan alkavan joko myöhään tänä vuonna tai ensi vuoden alussa. Leffa tulee ensi-iltaan kesällä 2021. Matt Reeves on lupaillut, että elokuva tulee keskittymään vahvasti Batmanin hahmoon ja on sekä jännittävä että tunteikas.

Lue myös: Batman-leffojen koekuvauksissa erikoinen perinne - tuli vastaan myös Robert Pattinsonille

Lue myös: Jared Leto näreissään uudesta Joker-leffasta - olisi halunnut itse jatkaa roolissa

Lähteet: Guardian, Wikipedia

Uusimmat