Kuva: lars ulrich

Metallican Lars Ulrich puhuu James Hetfieldista - "Hän tekee, mitä hänen täytyy"

15.10.2019 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hetfield on mennyt vieroitukseen.

Metallica tiedotti viime kuun lopulla Facebook-sivullaan, että joutuu siirtämään kiertuettaan Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, sillä laulaja James Hetflied, 56, on päätynyt vieroitukseen. Tiedotteen mukaan Hetfield on kamppaillut addiktionsa kanssa jo useampia vuosia.

Nyt Hetfieldin yhtyetoveri, rumpali Lars Ulrich, 55, on kertonut tilanteesta USA Today -lehden haastattelussa. Ulrich sanoi, että Metallica palaa takaisin vahvempana kuin koskaan.

- James tekee, mitä hänen täytyy tehdä. Hän on päässyt nyt alkuun tervehtymisen kanssa. Tietenkin minua harmittaa Jamesin tila sekä kaikkien niiden fanien puolesta, jotka eivät päässeet konsertteihimme Olen kuitenkin varma, että tulemme takaisin vahvempana ja terveempänä kuin koskaan aikaisemmin. Tämä on ollut hurja matka.

Haastattelija yritti vielä kysyä Ulrichilta tarkempia yksityiskohtia, mutta Ulrich vastasi hieman asian vierestä.

- Minulla ei ole nyt mitään muuta lisättävää - tiedotteemme kertoo kaiken olennaisen. On kuitenkin ollut hienoa, kuinka fanit ovat olleet Jamesin tukena. Se on todella sydäntälämmittävää, että ihmiset ovat ottaneet tämän niin hienosti. Siitä täytyy olla kiitollinen.

Uutisoimme viime viikolla, kuinka Metallica on avannut mysteerisivuston. Sivustolta lopulta paljastui se, että bändi vetää festarikeikkoja kesällä USA:ssa. Toivotaan, että vieroituksessa oleva Hetfield saa itsensä kuntoon ennen sitä!

Lue myös: Kollegat tukevat Metallica-laulajaa: "Hienoa, että haet apua"

Lue myös: Metallica julkaisi maistiaisen sinfoniakonsertistaan - katso tyylikäs video!

Lähde: USA Today

Uusimmat