Kuva: Shutterstock

Lähes 50 kiloa laihduttanut Jessica Simpson paljastaa, kuinka kilot karisivat

20.10.2019 21:15 - Karoliina Kotala

Laulajakaunotar sähköpostitteli personal trainerinsa kanssa öisinkin.

Yhdysvaltalainen laulajatähti Jessica Simpson synnytti kolmannen lapsensa Birdie Maen maaliskuussa 2019 ja ällistytti faninsa laihdutettuaan huikeat 45 kiloa vain puoli vuotta lapsensa syntymän jälkeen. 39-vuotiaan tähden muutoksen takana on ravinto- ja liikunta-asiantuntija Harley Pasternak, joka kertoo kaksikon viestitelleen tähden edistymisestä jopa öisin.

Simpson lykkäsi synnytyksen jälkeen liikunnan aloittamista siihen asti, että sai lääkäriltä luvan. Aluksi tähden tavoitteena oli kävellä päivässä 6000 askeleen verran. Sen jälkeen askelmäärää nostettiin kahdeksaan tuhanteen, sitten kymmeneen tuhanteen ja lopulta kahteentoista tuhanteen. Pasternakin mukaan Jessica suoritti myös urheilutreenejä, mutta vasta paljon myöhemmin ja tähden laihdutusurakka onnistui ennen kaikkea arjen tavoilla ja muutoksilla.

Yksi tärkeä tekijä oli valmentajan mukaan uni. Jessican tavoite oli nukkua joka yö ainakin seitsemän tunnin levolliset yöunet. Tähti myös noudatti vähäsokerista ruokavaliota ja nautti kolmesti päivässä aterian, joka sisälsi hyviä rasvoja, proteiinia ja kuitua. Joka toinen päivä laulaja suositti lyhyen ja hauskan treenin. Myös alkoholi oli kiellettyjen listalla.

Alla otos tähden nykyisestä olemuksesta:

Lue myös: Jessica Simpson paljasti hoikan vartalonsa Instagramissa - pudotti liki 50 kiloa puolessa vuodessa

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat