Kuva: AOP

Justin Bieberin oikeusjutussa yllätyskäänne - "Kiitos kaikesta, veljeni!"

21.10.2019 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Valokuvaaja haastoi Bieberin oikeuteen viime viikolla.

Uutisoimme viime viikolla, kuinka poppari Justin Bieber, 25, on haastettu oikeuteen. Ammattivalokuvaaja Robert Barbera nosti nimittäin kanteen Bieberiä vastaan, sillä poppari oli käyttänyt Barberan ottamia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Barbera ilmoitti, että Bieber on tehnyt rahaa hänen kuvillaan ilman lupaa. Näin valokuvaajan asianajaja on kertonut kanteessa:

- Valokuvaajalla on oikeudet omiin kuviinsa ja Bieber on käyttänyt niitä ilman lupaa markkinointitarkoituksissa. Bieber on saanut kuvilla miljoonia tykkäyksiä sekä liikennettä omille sivuilleen. Barbera ei ole hyötynyt tästä ollenkaan, sillä pop-tähti on toiminut luvatta.

Nyt asiassa on nähty yllätyskäänne. Bieber oli nimittäin ensin postannut Instagram-sivullaan kuvan niin, että oli laittanut krediitit Barberalle. Hän myös kutsui Barberaa veljekseen ja kertoi, että kaikki on hyvin heidän kahden välillä.

"Miten upea mies hän onkaan", Bieber vielä hehkutti.

Myös Barbera hehkutti Bieberiä omalla Instagram-sivullaan.

"Kiitos kaikesta veljeni Justin Bieber!"

Näet kuvan alta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

The Blast -lehden mukaan kannetta ei olla vielä vedetty kuitenkaan pois, mutta näyttäisi siltä, että osapuolet ovat päässeet sopuun. Lehti ei osaa kertoa, onko kulissien takana vaihdettu esimerkiksi rahasummia puolelta toiselle.

Lue myös: Justin Bieber haastettiin oikeuteen - "Pop-tähti on toiminut luvatta"

Lue myös: Justin Bieberin vihjaileva Instagram-päivitys sai fanit sekaisin: "Yritätkö kertoa meille jotain?"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat