Kuva: AOP

Kanye West antoi huiman lahjan Kim Kardashianille - kaunotar hehkuttaa asiaa somessa

23.10.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Kardashian on ilmoittanut, että aikoo opiskella asianajajaksi.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian täytti täytti 21. lokakuuta 39 vuotta. Kaunotar on varmasti saanut huikeita lahjoja, mutta nyt eräs niistä on vuotanut myös julkisuuteen.

Kardashianin aviomies Kanye West, 42, antoi nimittäin rakkaalleen erikoisen yllätyksen: West oli lahjoittanut miljoona dollaria, eli noin 900 000 euroa, Kardashianin suosikkihyväntekeväisyyskohteisiin. Kardashian kertoi asiasta Twitter-sivullaan:

"Sain uskomattomia lahjoja koko perheeltäni ja Kanyelta. Kanye myös lahjoitti miljoonan minun suosikkihyväntekeväisyyskohteisiini, jotka tekevät hienoa työtä vankilauudistusten eteen. Tämä saa sydämeni niin onnelliseksi!"

Järjestöt, joille lahjoitus jaettiin, olivat Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative, sekä the Anti-Recidivism Coalition.

Näet twiitin alta.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Kardashin on ollut pitkään vankilauudistusten puolestapuhuja. Hän on Hollywood Life -lehden mukaan tehnyt kovasti töitä sen eteen, että esimerkiksi syyttömien ei tarvitsisi istua vankilassa. Hän myös tapasi asian tiimoilta presidentti Donald Trumpin.

Kardashian on ilmoittanut viime keväänä, että aikoo opiskella asianajajaksi.

Lue myös: Kim Kardashian juhlii syntymäpäiviään - katso, miten hän on muuttunut vuosien mittaan

Lue myös: Kim Kardashian teki yllättävän siirron - opiskelee parhaillaan lakimieheksi!

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat