Kuva: AOP

Kim Kardashian teki yllättävän siirron - opiskelee parhaillaan lakimieheksi!

11.04.2019 20:30 - Milena Raappana

Hänen on määrä tehdä päättötesti vuonna 2022.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian West, 38, saattaa vaikuttaa vain turhanpäiväisistä asioista kiinnostuneelta superjulkkikselta. Hän on kuitenkin osoittanut tämän mielikuvan vääräksi, sillä yksi hänen suurista intohimoistaan on rikoslaki. Kardashian esimerkiksi kävi viime vuonna tapaamassa Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia aiheen tiimoilta.

Nyt Kardashian on ottanut askeleen kohti kiinnostuksen kohdettaan ja päättänyt opiskella rikoslakiin perehtyneeksi lakimieheksi. Hän kertoi asiasta Vogue-lehdelle, jonka kannessa hän myös komeili. Vaikka Kardashianilla ei ole koulutuksensa puolesta edellytyksiä oikeustieteelliseen koulutukseen pääsemiseksi, porsaanreiän kautta tosi-tv-tähti pystyy käytännössä opiskelemaan itselleen uuden ammatin.

Kaliforniassa lakifirman kanssa sovitun käytännössä tapahtuvan harjoittelujakson läpäisemällä Kardashianilla on edellytykset lakimiestittelin saamiseen. Superjulkkis suorittaa tällä hetkellä harjoitteluaan San Franciscossa sijaitsevassa lakitoimistossa ja hänen täytyy viikoittain opiskella valvotusti 18 tuntia.

Voguen haastattelussa nainen kertoi, että ensimmäisestä kokeestaan hän sai täydet pisteet. Kuitenkin lukeminen on hänelle haastavaa, sillä se vie hänen sanojensa mukaan liian paljon aikaa.

Kardashian on suunnitellut tekevänsä koulutuksen päättötestin vuonna 2022.

Lue myös: Kim Kardashian avoimena perhe-elämästään: 'North ja Saint tulevat vihdoin toimeen'

Lue myös: Kim Kardashianin asu ei jätä pepun muotoa arvailujen varaan, fanit hehkuttavat: "Maukasta"

Lähde: Refinery29

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat