Kuva: YouTube: Chris Zelig

Nainen piilotti kameran rintoihinsa ja katsoi, kuinka moni tuijotti niitä - taustalla mahtava syy

26.10.2019 09:15 - Milena Raappana

Newyorkilaisen naisen tempaus ikuisti videolle hänen rintojansa tuijottaneet henkilöt. Videon taustalla oli kuitenkin tärkeän sanoman levittäminen.

Roosa nauha -kampanja on ollut isosti esillä viimeisen kuukauden aikana. Myös Atlantin toisella puolella New Yorkissa naisten syöpien, etenkin rintasyövän, tutkimusta edistävä liike on saanut huomiota ainakin erään naisen erikoisen tempauksen toimesta. 

Nainen piilotti paitansa nappiin pienen kameran ja katsoi, kuinka moni kadulla kulkija tuijotti hänen rintojansa. Lyhyellä videolla nähdään 30 rintoja kiikaroivaa silmäparia aina tarjoilijasta Central Parkissa kävelyllä olleeseen pariskuntaan ja Batman-asuun pukeutuneeseen henkilöön. 

Videon tarkoituksena oli levittää tietoisuutta rintasyövästä sillä se päättyi tekstiin, jossa kehotetaan naisia tarkistamaan myös itse oma rintavarustuksensa, sillä rintojen säännöllinen tutkiminen pelastaa henkiä. YouTubessa video on kerännyt Yli 288 800 katselukertaa ja useita kommentteja. 

Kommenttikentässä moni on pitänyt videota piristävänä ja huvittunut rintoja katsoneiden ihmisten ilmeistä. 

"Paras video, jonka olen nähnyt tällä viikolla."

"Batmankään ei pysty vastustamaan."

"Todella siisti tapa levittää tietoisuutta rintasyövästä."

Osa kommentoijista on kuitenkin epäillyt, että video olisi lavastettu ja suunniteltu etukäteen. Niin tai näin, voit katsoa videon alta ja päättää itse, onko video aito vai näyttelijöiden toteuttama.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Nainen poistatti rintansa ehkäistäkseen syövän - viikon päästä lääkäri soitti ikäviä uutisia

Lue myös: Pitääkö isorintaisten olla enemmän huolissaan rintasyövän mahdollisuudesta? Lääkäri vastaa

Kilpailut

Uusimmat