Kuva: AOP

Emma Watson antoi päivityksen suhdestatuksestaan - erikoinen ilmaisu jakoi mielipiteet

06.11.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kertoo olevansa suhteessa itsensä kanssa.

Näyttelijätähti Emma Watson, 29, on avautunut Vogue-lehden haastattelusta siitä, millaisia tunteita kolmekymppiseksi siirtyminen hänessä aiheuttaa. Samalla nainen on kertonut myös tämänhetkisen suhdestatuksensa.

Harry Potter -elokuvien Hermionena tunnetuksi tullut Watson myöntää, että edessä häämöttävä pyöreiden ikävuosien täyttäminen on aiheuttanut hänessä ahdistusta ja stressiä. Naisen mielestä ympäröivä yhteiskunta asettaa paljon paineita sille, millaisessa jamassa ihmisen elämän pitäisi olla tähän kyseiseen ikävuoteen mennessä.

- Jos et ole asettunut aloillesi, hankkinut aviomiestä ja saanut lasta ja täytät 30, etkä ole missään vakaassa vaiheessa urasi kanssa… Siihen liittyy kamalasti ahdistusta, Watson kertoo.

View this post on Instagram

❤️🌳🍁❤️

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Emma Watson kertoo myös, ettei ole aiemmin uskonut ihmisten hehkutusta siitä, miten ihanaa on olla sinkku.

- Se vei minulta pitkään, mutta nyt olen hyvin onnellinen [sinkkuudestani]. Sanon itse, että olen suhteessa itseni kanssa, Watson muotoilee.

Kirjoitimme aiemmin, että Harry Potter -fanit ovat toivoneet Emma Watsonin ja elokuvasarjassa Draco Malfoyta näytelleen Tom Feltonin päätyvän yhteen. Jotkut jo uskoivat saaneensa tälle vahvistuksen Feltonin jakamasta Instagram-kuvasta.

Emma Watsonin ilmaus siitä, että hän on "suhteessa itsensä kanssa", on otettu ristiriitaisesti vastaan. Siinä missä moni on ilahtunut Watsonin onnesta oman itsensä kanssa, esimerkiksi brittiläinen juontaja, kärkevistä kannanotoistaan tunnettu Piers Morgan on tyrmännyt termin käytön. 

- Mistä tämä potaska oikein kumpuaa? Se, että olet suhteessa itsesi kanssa tarkoittaa, että et onnistu saamaan poikaystävää, vai mitä? Morgan ihmetteli Good Morning Britain -ohjelmassa.

Lue myös: Voiko rennompaa asua olla? Emma Watson kuvattiin luonnollisena Los Angelesissa

Lue myös: Somessa pilkataan Emma Watsonin amerikkalaista aksenttia - 'Mitä hän yrittää tehdä?'

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat