Kuva: AOP

Michael Jacksonin sukat ovat myynnissä - hintalappu saattaa nousta jopa 2 miljoonaan euroon!

07.11.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Sukat olivat miehellä jalassa, kun hän esitti moonwalk-liikkeen ensimmäistä kertaa.

Yhdet maailman legendaarisimmista sukista ovat myynnissä. Kyseessä on Michael Jacksonin käyttämä sukkapari, joka oli miehellä jalassaan, kun hän esitti ensimmäistä kertaa legendaarisen moonwalk-liikkeensä. Kyseinen liike nähtiin Billie Jean -kappaleen esityksessä vuoden 1983 Motown 25: Yesterday, Today, Forever -tv-spesiaalissa.

Kristallein koristeltujen sukkien arvellaan menevän kaupaksi huippukalliilla hinnalla. Sukat tulevat myyntiin Gotta Have Rock and Roll -huutokauppasivustolla, joka arvioi, että myyntihinta saattaa kohota jopa 2 miljoonaan dollariin, eli noin 1,8 miljoonaan euroon. Huutokauppa alkaa marraskuun 13. päivänä, ja lähtöhinta on noin 90 000 euroa.

Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Huutokauppasivuston toimitusjohtaja Ed Kosinski sanoo CNN:n mukaan, että sukat näyttävät paljon käytetyiltä. Ei ole kuitenkaan varmuutta, kuinka paljon Jackson niitä käytti moonwalk-esityksen jälkeen.

Sukkien hinnan odotetaan kohoavan pilviin, vaikka Michael Jacksonin maine on kokenut suuren kolauksen viimeisimmän vuoden aikana. HBO julkaisi tammikuussa Leaving Neverland -dokumentin, jossa kaksi miestä syyttää Jacksonia heidän lapsuudessaan tapahtuneesta toistuvasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Michael Jackson oli vastaavanlaisten syytösten kohteena elinaikanaankin, mutta miestä ei todettu syylliseksi. Jacksonin perikunta on haastanut HBO:n oikeuteen dokumentin takia.

Lue myös: Miljoonia haudan takaa - eniten tienaavat kuolleet julkkikset listattiin

Lue myös: Entisen kodinhoitajan väite: Michael Jackson lavasti seksisuhteen Lisa Marie Presleyn kanssa

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat