Kuva: AOP

Entisen kodinhoitajan väite: Michael Jackson lavasti seksisuhteen Lisa Marie Presleyn kanssa

07.08.2019 14:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Michael Jacksonin entinen kodinhoitaja Adrian McManus kertoo aina epäilleensä, että avioparin suhteessa ei ollut seksuaalista tasoa.

Michael Jacksonin ja Lisa Marie Presleyn suhteen laadusta on kiistelty jo vuosia. Kaksikko oli naimisissa vuosina 1994-1996, mutta monet ovat vuosien varrella epäilleet liiton olleen pelkkää kulissia. Yksi epäilijöistä on Michael Jacksonin entinen kodinhoitaja Adrian McManus. McManus työskenteli Jacksonin Neverland-tilalla neljän vuoden ajan ja vastasi muun muassa tähden makuuhuoneen siivoamisesta.

Nyt McManus on puhunut The Sun -lehden haastattelussa epäilyistään Jacksonin ja Presleyn suhteen laadusta. Naisen mukaan Jackson saattoi lavastaa makuuhuoneensa näyttämään siltä kuin siellä olisi vietetty villi yö Presleyn kanssa. McManus väittää, että Jackson rikkoi laseja ja heitti naisten alusvaatteita lattialle pitääkseen yllä kulissia seksisuhteesta.

- Kun he tapailivat, kävelin kerran hänen makuuhuoneeseensa ja hänen peitossaan oli naisen tuoksu. Tämä ei ollut tavallista. Kun aloin siivota, huomasin valkoiset, seksikkäät pitsirintaliivit sängyn alta. Se kaikki vaikutti lavastetulta, koska tuollaista ei ollut tapahtunut ennen. Toki huoneessa oli ollut Jacksonin alushousuja, paitoja ja housuja ympäriinsä, mutta ei ikinä mitään naiselle kuuluvaa, McManus kertoo.

Adrian McManus (kuva: AOP)

- Tiesin, että he seurustelivat. Jackson yritti saada minut uskomaan, että he olivat seksuaalisesti läheisiä. Minulla oli aina epäilykseni, nainen jatkaa.

Entinen kodinhoitaja lisää, ettei hän koskaan nähnyt Jacksonia ja Presleytä yhdessä tämän makuuhuoneessa. Hänen mukaansa Presley nukkui yönsä toisella puolella suurta taloa, kaukana Jacksonin omasta makuuhuoneesta.

Hiljattain uutisoitiin, että Lisa Marie Presley on kirjoittamassa paljastuskirjaa kaksikon suhteesta.

Popin kuningas menehtyi 25. kesäkuuta 2009. (kuva: AOP)

Lapsiseuralaiset varastivat huomion?

Adrian McManus esittää haastattelussa myös väitteitä, jotka tukevat Jacksoniin kohdistettuja pedofiliasyytöksiä. Hänen mukaansa Lisa Marie Presleyn lähdettyä Neverlandin tiluksilta Jacksonin luo saapui ”lapsiseuralaisia” ja nämä veivät täysin Jacksonin huomion. Nainen on aiemminkin esittänyt samankaltaisia syytöksiä. 60 Minutes -ohjelman haastattelussa McManus väittää, että Jacksonin makuuhuoneessa olevasta porealtaasta löytyi usein lillumasta tähden alusvaatteita ja poikien alusvaatteita sekaisin. Lisäksi hän kertoo löytäneensä myös Jacksonin vaatehuoneen kätköistä epäilyttäviä alusvaatteita, jotka olivat ”kovettuneita ja keltaisia”. Hän myös väittää nähneensä Jacksonin suutelevan ja hyväilevän pieniä poikia. McManus ei uskaltanut kertoa asiasta poliisille, koska hänen mukaansa häntä uhattiin tappamisella, jos arkaluontoisia asioita tulisi julki.

Nainen todisti molemmissa oikeudenkäynneissä, joissa käsiteltiin Michael Jacksonin hyväksikäyttösyytöksiä vuosina 1994 ja 2005. Ensimmäisellä kerralla hän todisti tähden puolesta, mutta vuonna 2005 hän puolusti tätä vastaan ja sanoi, että oli aiemmalla kerralla valehdellut oikeudessa.

Hyväksikäyttöepäilykset saivat uutta pontta sen jälkeen, kun Leaving Neverland -dokumentti sai alkuvuodesta ensi-iltansa. Dan Reedin ohjaamassa HBO-dokumentissa kaksi miestä, James Safechuck ja Wade Robson, syyttävät yksityiskohtaisesti Michael Jacksonia pitkäaikaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kun miehet olivat lapsia. Michael Jacksonin lähipiiri on kiistänyt kaikki syytökset ja Michael Jacksonin perikunta on haastanut HBO:n oikeuteen. Yle esitti Suomessa dokumentin Docventuresin erikoislähetyksenä huhtikuussa, ja tämän myötä Suomessakin käytiin kiivasta keskustelua siitä, onko Michael Jackson syyllinen vai ei.

Lue myös: Playboy-malli lyhyestä suhteestaan Michael Jacksoniin: 'Hän pyysi minut pukuhuoneeseensa'

Lue myös: Madonna puolustaa hyväksikäytöstä syytettyä Michael Jacksonia - "Syytön kunnes toisin todistetaan"

Lähteet: Metro.co.uk, Extra, The Sun

Kilpailut

Uusimmat