Kardashian-sisarukset lauloivat julkisesti - saivat somen kuhisemaan: "Tämä soi helvetin porteilla"

09.11.2019 09:15 - Milena Raappana

Kim ja Khloé Kardashian paljastivat Kourtney Kardashian hyvää huomenta -laulun, jota hän laulaa lapsilleen joka aamu.

Lokakuussa meikkimiljardööri Kylie Jennerin, 22, lyhyestä laulupätkästä nousi sosiaalisessa mediassa viraali meemi-ilmiö. Jenner lauloi epävireisellä nuotilla yksivuotiaalle Stormi-tyttärelleen "Rise and shine" -värssyn, joka hullaannutti somekansan niin perinpohjaisesti, että jopa poptähti Ariana Grande otti osaa ilmiöön. 

Nyt on paljastunut, että Kardashian-Jenner-perheen muillakin jäsenillä on "herätyslaulu" lapsilleen. Kourtney, 40, Kim, 39 ja Khloé, 35, olivat Entertainment Tonight -julkaisun haastattelussa, jossa heiltä kysyttiin, mistä Kylien laulu on saanut alkunsa ja herättikö heidän äitinsä Kris Jenner, 64, lapset kyseisellä laululla. 

Kourtney vastasi heti kysymykseen kieltävästi ja jatkoi kertomalla, että hänellä on oma "hyvää huomenta" -laulunsa lapsilleen, jota hän ei itse suostunut laulamaan haastattelussa toimittajan painostuksesta huolimatta. 

Sen sijaan Kim ja Khloé päättivät lurauttaa Kourtneyn laulun ilmoille. "Sun is shining. Hooray, hooray. Have a good day", sisarukset lauloivat, mikä tarkoittaa vapaasti suomennettuna "Aurinko paistaa. Hurraa, hurraa. Vietä hyvä päivä." 

Lopuksi Khloé kysyi, mitäpä jos he tekisivät laulusta remix-version. Entertainment Tonight päätti ryhtyä toimeen ja päivitti Twitteriin oman versionsa laulusta. Voit katsoa ja kuunnella sen alta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiittiä on katseltu noin 329 300 kertaa ja 3700 tykkäystä. Sen sijaan, että Kardashianin sisarusten laulusta olisi tullut internetin räjäyttävä meemi-ilmiö, somenkansa on lähinnä laittanut vaivaantuneen vitsailevia kommentteja videon alle. 

"Rakastan, miten heidän huulensa liikkuvat, mutta posket ovat jäätyneet paikoilleen."

"Yrititte kyllä, mutta Kylie on silti parempi."

"Tämä soi, kun saavut helvetin porteille."

"Menetin juuri aivosoluni, vau."

Kardashian-kolmikko ei siis ainakaan vielä ole vakuuttanut laulutaidoillaan yhtä paljon kuin sisaruskatraan nuorimmainen.

Lue myös: Kourtney Kardashian joutui puolustelemaan kasvatustapojaan somessa: 'Todella surullista'

Lue myös: Kourtney Kardashianin pojan käsimerkit paparazzeille huvittavat somessa: "Kuolen nauruun"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat