Kuva: Lauri Kujanpää

Laulajakaunotar Anna Abreu poseeraa avonaisessa jakussa - antaa vinkin siivouspäivään

18.11.2019 16:15 - Lauri Kujanpää

Abreu julkaisi vastikään uuden albumin.

Anna Abreu, 29, julkaisi vastikään seitsemännen albuminsa Teipillä tai rakkaudella, joka on hänen toinen suomenkielinen albuminsa

Kuvankaunis laulajatar julkaisi Instagram-sivullaan tyrmäävän kuvan, jossa poseeraa avonaisessa jakussa. Kuvatekstissä Abreu kirjoittaa, että jos joku tarvitsee hyvää siivousmusaa, niin hänellä on siihen ehdotus: Hänen uusi levynsä!

"Jos sul on tollanen sotku himas ja sunnuntai on siivouspäivä ni mul ois pari vinkkii et mitä musaa voisit kuunnella siivousmusana: 1. Teipillä tai rakkaudella 2. Teipillä tai rakkaudella on repeat. Ja nyt puhun albumista, en pelkästä biisistä! Siin on 40 min hyvää peliaikaa ja jos teet suursiivouksen niin voit kuunnella sen pariin kertaan"

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Abreu kertoi viime viikolla Voice.fi:n haastattelussa, että hänen uusi levynsä on ihmissuhteisiin ja etenkin niiden kipeisiin puoliin painottuva albumi, josta kuin varkain tuli teemalevy. Abreu kaivautui entistä syvemmälle omaan ihmissuhdehistoriaansa ja löysi sieltä paljon toksisia kokemuksia niin pari- kuin ystävyyssuhteistakin.

- Olen aiemmin pelännyt tuoda esiin joitain vanhoja kokemuksia ja ihmissuhdeteemoja syvällisemmin. Minua on jännittänyt ja hävettänyt tuoda niin vahvoja ja syvällisiä tunteita esiin, Abreu sanoi.

Voit lukea koko haastattelun tästä.

Lue myös: Anna Abreun kipeä suhdehistoria kuuluu uudella levyllä - "Uskalsin olla avoimesti oma itseni"

Lue myös: Abreu julkaisi kuvan vuosien takaa - muistatko tilanteen?

Kilpailut

Uusimmat