Kuva: AOP

"Ei oo todellista!" - Ariana Granden Suomen-keikan poikkeuksellisen tiukat turvatoimet puhuttavat

04.09.2019 12:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ariana Granden keikalle saa ottaa mukaan vain läpinäkyviä laukkuja.

Ariana Grande, 26, konsertoi kuukauden päästä Helsingissä ensimmäisellä Suomen-keikallaan. Konsertin järjestävä Live Nation on nyt tiedottanut Hartwall Arena -keikan turvajärjestelyistä. Turvatoimet ovat poikkeuksellisen tiukat.

Kukin keikalle tulija saa tuoda mukanaan vain yhden laukun, ja laukun on oltava kokonaan läpinäkyvä. Live Nation tiedottaa, että kaikkien laukkujen pitää olla kirkasta muovia, vinyyliä tai PVC:tä. Laukun koko saa olla enimmillään 30x15x30 senttimetriä. Henkilökohtaisten tavaroiden on oltava irrallaan laukussa, joten pienempää laukkua ei saa läpinäkyvän laukun sisään laittaa.

Vaihtoehtoisesti mukaan voi ottaa kirkkaan muovisen pakastepussin, esimerkiksi Minigrip-pussin. Tämän pussin maksimikoko saa olla neljä litraa.

Voit katsoa koko turvaohjeistuksen alla olevasta Facebook-päivityksestä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Tiukat turvatoimet ovat herättäneet paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monissa kommenteissa on ihmetelty ohjeistusta, mutta myös ymmärrystä on tullut.

"Ei oo todellista!"

"Siis mikä idea tässä on? Ei kaikilla ole kirkasta laukkua ja vaan yhden keikan takia olisi ainakin omalla kohdalla turhaa ostaa."

"Itelle ainakin tää tuo mielenrauhaa, koska Manchester kummittelee varmaan monen päässä."

Kansainvälisten poptähtien keikoilla ei ole tavatonta, että reppujen ja laukkujen koko on rajoitettu. Läpinäkyvien materiaalien vaatimus puolestaan on harvinainen. Ariana Granden virallisilta nettisivuilta saa ostettua naisen kiertuetta varten suunniteltuja läpinäkyviä kasseja. Grande itse ilmoitti asiasta helmikuussa ennen kiertueen alkua Instagram-tilillään. Samat turvatoimet ovat olleet käytössä kiertueen kaikilla keikoilla.

Turvatoimet tulevat olemaan hyvin tarkat ja super super tiukat”, Grande kirjoitti päivityksessään.

Jos Granden päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Tiukkojen turvatoimien voi arvella liittyvän Ariana Granden edellisellä maailmankiertueella tapahtuneeseen terrori-iskuun. Toukokuussa 2017 naisen Manchesterin-keikan yhteydessä tehtiin itsemurhaisku, jossa kuoli 23 ihmistä. 

Ariana Grande konsertoi Helsingissä 5. lokakuuta.

Lue myös: Ariana Grande tuotti suomalaisfaneilleen suuren pettymyksen - "Jostain on luovuttava"

Lue myös: Ariana Granden sivallus seuraajalleen vetää sanattomaksi: "Tekisin tämän olohuoneessasi"

Kilpailut

Uusimmat