Kuva: AOP

Varkaat iskivät Kylie Jennerin tuotteisiin - katso video röyhkeästä ryöstöstä

28.11.2019 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Varkaat ovat edelleenkin vapaalla jalalla.

Kylie Jennerin, 22, Kylie Cosmetics -tuotteet ovat olleet kuumaa tavaraa varsinkin Yhdysvalloissa ja yksi joulun halutuimmista tuotesarjoista.

Nyt uutiskanavat ovat levittäneet videota, jossa eräät varkaat iskivät röyhkeästi Jennerin yrityksen tuotteisiin ja alkoivat vain sullomaan näitä reppuunsa. Varkaat ehtivät ottaa hyllystä useita paketteja ja poistuivat reppujensa kanssa pääovesta.

Videolla voi kuulla, kuinka hälytykset soivat ja häikäilemättömät miehet vain jatkavat ryöstöretkeään. The Blast -julkaisu raportoi, että työntekijät ovat olleet voimattomia kolmen suurikokoisen miehen edessä.

Poliisit eivät olleet ehtineet paikan päälle ja varkaat ovat edelleenkin vapaalla jalalla. Poliisi etsii videolla olevaa kolmea miestä.

Näet videon alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Uutisoimme vastikään, että Jenner on löytänyt uuden liikekumppanin kosmetiikkayritykselleen, ja näin myynyt 51 prosenttia osakkeista Coty-nimiselle brändille. Kaupan hinnaksi on ilmoitettu jopa hulppeat 600 miljoonaa dollaria, eli noin 540 miljoona euroa.

Jennerin yritys Kylie Cosmetics perustettiin vuonna 2015. Ennen kauppaa, Jenner omisti yrityksen kokonaan itse. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Kylie Jenner myi yli puolet yrityksestään - tienasi jättisumman!

Lue myös: Kylie Jenner ja ex-mies lomailevat yhdessä - "Ei olisi ihme, jos he rakastuisivat jälleen"

Lue myös: Kylie Jenneria ahdistellut mies päätyi vankilaan - sai myös lähestymiskiellon

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat