Kuva: AOP

Kylie Jenneria ahdistellut mies päätyi vankilaan - sai myös lähestymiskiellon

14.11.2019 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mies oli yrittänyt päästä Jennerin luokse keinolla millä hyvänsä.

Uutisoimme kuun alussa, että Kylie Jenner, 22, on ilmoittanut tarvitsevansa suojaa pakkomielteiseltä fanilta, joka on ottanut elämäntehtäväkseen tavata tähti hänen kotinsa ulkopuolella.

Jenner oli hakenut fanille lähestymiskieltoa. Miehen nimeä ei aluksi paljastettu turvallisuussyihin vedoten. Voit lukea lisää tästä.

Nyt The Blast- julkaisu raportoi, että Brendon Sevilla Martinez -niminen mies on tuomittu vuodeksi vankilaan. Kun mies oltiin otettu kiinni Jennerin ovelta, löytyi hänen autostaan myös lasipiippu. Miehen on määrätty myös pysymään vähintään noin 100 metrin päässä Jennerista ja tämän asuintilasta.

Jennerin mukaan Martinez on päivystänyt supertähden turvaporttien edustalla ja yrittänyt lähestyä ulko-ovea. Miehen ainoa motiivi on ollut se, että pääsee tapaamaan idoliaan. Jenner ei tunne miestä entuudestaan.

Jennerin mielestä mies on koputtanut portteja aggressiivisesti ja pyytänyt toistuvasti, että saisi tavata tähden. Mies jopa "stalkkaa" Jenneria ja hänen perheenjäseniään sosiaalisten medioiden kautta.

Lue myös: Pakkomielteinen fani piinasi Kylie Jenneria - tähti pelkää turvallisuutensa puolesta

Lue myös: Kylie Jennerin ja ex-miehen välit lämpenemässä? "Tuolla seisoo kaunis vaimoni"

Lue myös: Kylie Jennerin käytös ratin takana sai fanit suuttumaan: 'Hän vaarantaa muiden hengen'

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat