Kuva: AOP

Laulajakomistuksen pullotus oli Instagramille liikaa - "En voi mitään koolleni"

05.12.2019 18:00 - Sallamaari Niittymäki

Jason Derulon Instagram joutui sensuurin kohteeeksi.

Uutisoimme aiemmin, miten poptähti Jason Derulonin, 30, julkaisema kuva sai somen sekaisin. Kuvassa Derulo esiintyi pelkissä mustissa alushousuissa. Lihaksikkaan vartalon lisäksi huomion kuvassa varasti myös suurehko pullotus popparin housuissa.

Nyt kuva on kuitenkin poistettu Instagramin toimesta. Derulo lisäsi eilen tiistaina kuvankaappauksen Instagram-tililleen, jossa näkyy hänelle lähetetty ilmoitus asiasta. Voit katsoa kuvan alta. Jos se ei näy, paina tästä.

”Postimme julkaisusi, koska se ei noudata yhteisömme sääntöjä, mitä tulee alastomuuteen tai seksuaaliseen aktiivisuuteen. Sääntömme pohjautuvat globaaliin yhteisöömme, jossa jotkut ihmiset voivat suhtautua herkemmin erilaisiin asioihin”, Instagramin viestissä sanotaan.

Facebookin edustajan , joka omistaa myös Instagramin, mukaan, Derulon kuva rikkoi ohjenuoraa, joka koskee ”sukupuolielinten nostattamista”.

Derulo hämmästelee kuvatekstissään asiaa.

”Mitä h*lvettiä tarkoitatte? Minulla on alushousut jalassa… En voi mitään koolleni…”

Sen lisäksi, että Jasonin alusvaatekuva aiheutti hänen seuraajiensa keskuudessa keskustelua ja ihmettelyä, myös toimittajat ovat tarttuneet aiheeseen. TMZ:n toimittaja kysyi mieheltä, mitä hän ajatteli fanien reaktiosta kuvaan.

- Se oli hullua. En todellakaan olisi ajatellut, että siitä tulisi tykätyin kuvani, kunnes heräsin aamulla. En edes postannut kuvaa heti, vaan se otettiin kuukausia sitten.

Häneltä kysyttiin myös, että onko kuvaa muokattu jotenkin.

- Photoshopattu? Photoshopattu? Hei, älä pakota minua... Derulo vastasi hyvätuulisena, vilkuili ympärilleen ja totesi, ettei paikalla ollut tarpeeksi naisia.

 Derulo lisäsi vielä toimittajalle, että saa kiittää perimäänsä varustuksestaan.

 - Tiedätkös, me haitilaiset, me näytämme vähän erilaisilta...

Lue myös: Laulaja Jason Derulo ja mallikaunotar - ero!

Lue myös: Jenkkiräppärin povipommityttöystävän bikinit salpaavat hengen - nyt on superrohkeaa

Lue myös: Sensuuri iskee Instagramiin entistä kovemmin - "arkaluonteiset" kuvat piilotetaan

Lähde: People ja TMZ

Kilpailut

Uusimmat