Kuva: AOP

Caitlyn Jenner poistui kohuohjelmasta eikä kukaan perheestä ollut vastassa - yksinkertainen syy?

11.12.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Muun muassa Kim Kardashian on kommentoinut asiaa.

Superjulkkis Caitlyn Jenner, 70, osallistui brittien I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -tosi-tv-ohjelmaan. Formaattia on Suomessa tehty Viidakon tähtöset -nimellä. Caitlyn Jenner poistui sarjasta viime perjantaina, ja katsojat tekivät poistumiseen liittyen mielenkiintoisen huomion. Kukaan Jennerin perheestä ei nimittäin ollut naista vastassa, kun hän poistui viidakosta. Nainen kuuluu kuuluisaan Kardashian-Jenner-klaaniin, ja hänen lapsiaan ovat esimerkiksi Kylie Jenner, 22, ja Kendall Jenner, 24. Caitlynilla on kuusi biologista lasta ja neljä lapsipuolta.

Nyt Caitlynin perheenjäsenet ovat kommentoineet sitä, miksi ketään ei nähty ottamassa naista vastaan. Caitlynin poika Brandon, 38, on kertonut, että kukaan ohjelman tuotannon puolelta ei ollut ottanut naisen perheenjäseniin yhteyttä ja pyytänyt heitä paikalle.

”Luulen, että tämä johtui ohjelman tuottajien masinoimasta juonikuviosta, jolla Caitlynille saadaan lisää empatiaa. Sillä tavalla tällainen tv-viihde toimii”, Brandon Jenner kirjoittaa Instagramissa.

Nyt aiheesta on avautunut myös Jennerin tytärpuoli Kim Kardashian, 39. Nainen kertoo Twitterissä kantansa asiaan.

”Juuri niin kuin Brandon sanoi! Kukaan ohjelmasta ei lähestynyt ketään Kardashiania tai Jenneriä lähettämään kirjeitä tai esiintymään ohjelmassa tai yhtään mitään”, Kim Kardashian kirjoittaa.

Caitlyn Jenner I'm a Celebrity -ohjelmassa (kuva: AOP)

Ohjelmasta putoamisen jälkeen Caitlyn Jenner on jakanut sosiaaliseen mediaan päivityksen siitä, millaisen tervetulotoivotuksen hän sai tyttäriltään Kylielta ja Kendallilta. Hänet toivotettiin tervetulleeksi takaisin kotiin juhlavasti ilmapallokoristelujen kera. Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

Thank you my baby’s @kendalljenner @kyliejenner

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Caitlyn Jenner tuli tunnetuksi menestyneenä olympiaurheilijana 1970-luvulla. Tuolloin hän kilpaili kymmenottelussa. Jenner paljasti vuonna 2015 olevansa transsukupuolinen ja hän muutti nimensä Brucesta Caitlyniksi.

Lue myös: Kulisseissa kuohuu - Khloé Kardashian on järkyttynyt Caitlyn Jennerin puheista

Lue myös: Caitlyn Jenner vertasi Kardashian-klaania kuninkaallisiin - some raivostui

Lähteet: Metro.co.uk, Mirror

Kilpailut

Uusimmat