Kuva: AOP

Chrissy Teigen paljasti, miten julkkikset lentävät niin vaivattomasti, some: "Räjäytti mieleni"

11.12.2019 18:45 - Milena Raappana

Teigenin vastaus on yllättänyt osan hänen seuraajistaan.

Tavalliselle ihmiselle lentämiseen liittyy oma rumbansa, joka sisältää kiirettä, matkalaukkujen raahaamista, hikoilua, jonottamista, kiljuvia lapsia ja kiristyviä hermoja. 

Julkkiksille sosiaalisen median perusteella lentäminen on verrattavissa rentouttavaan kylpylälomaan. 

Malli Chrissy Teigen, 34, sai eräältä fanilta kysymyksen, miten julkisuuden henkilöt lentävät niin helpon näköisesti ja joutuvatko he koskaan kiirehtimään läpi lentokentän, jotta ehtivät ajoissa koneeseen. 

Teigenin vastaus paljastaa, että hikiset hetket lentokentällä eivät ole läheskään yhtä tuskaisia supertähdille. 

"Mailin päässä (noin 1,6 kilometriä) on terminaali, josta maksetaan jäsenyyttä. He hoitavat turvatoimet yksityisesti ja kuljettavat sinut koneeseen autolla. Tiedän. Tiedän", Teigen kirjoitti twiitissään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Noin 67 600 tykkäystä keränneen twiitin kommenteissa seuraajat ylistävät Teigenin avoimuutta ja ovat yllättyneitä hänen vastauksestaan.

"Minulla ei ollut tietoakaan tällaisesta ennen kuin luin tämän."

"Ei julkkiksia voi syyttää tällaisesta. Lentäminen on tarpeeksi kauheaa ilman, että ihmiset tunnistavat sinut ja häiritsevät sinua samalla, kun otat kenkiä pois jalasta turvatarkastuksessa tai jotain muuta."

"Tämä räjäytti mieleni."

Cosmopolitanin uutisesta ilmenee, että Teigen todennäköisesti viittasi vastauksessaan Los Angelesin kansainvälisen lentokentän vuonna 2017 avautuneeseen The Private Suit -luksusterminaaliin. Terminaali tarjoaa yksityissviittejä, yksityisiä kylpyhuoneita ja ruokapalveluita. Julkisuuden henkilöiden iloksi siellä ei myöskään ole paparazzeja.

Lue myös: Chrissy Teigen otti Botoxia kainaloihinsa yllättävästä syystä: "Paras tekemäni päätös"

Lue myös: Chrissy Teigenin julkaisema video naurattaa somessa - ongelma, johon monet voivat samaistua

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat