Kuva: AOP

Sara Sieppi avaa Me Naisille, miten pani välit poikki lapsuudenystäviinsä: 'Julkisuus vaikutti'

12.12.2019 07:50 - Henna Koste

Sara Siepin ja lapsuudenystävien tiet erkanivat laskettelureissulla.

Miss Suomena tutuksi tullut Sara Sieppi, 28, kertoo Me Naisille, kuinka hänen elämänsä muuttui kruunauksen myötä. Nainen irtisanoutui työstään Lidlissä ja muutti Helsinkiin. Lapsuudenystävät jäivät Pohjois-Suomeen.

- Julkisuus vaikutti ystävyyssuhteisiini. Kun muutin Helsinkiin, en tuntenut täältä ketään. Vähitellen minulle muodostui tänne ystäväpiiri. Lapsuudenystäviäni näin aina pohjoisessa käydessä, ja tapasimme Torniossa isommalla kaveriporukalla joululomilla. Vähitellen tapaamiset kuitenkin hiipuivat. Minusta alkoi tuntua, että elämämme oli hyvin erilaista, Sara kertoo lehdelle. 

Viime talvena Sieppi tähti kuitenkin vanhojen ystäviensä kanssa laskettelureissulle. Kaikki ei kuitenkaan mennyt entiseen tapaan. Sieppi kertoo huomanneensa, että heidän ajatusmaailmansa eivät enää kohdalleet. Sieppi ei esimerkiksi halunnut ottaa tuntemattomilta vastaan juomia, mutta hyväksyi, että hänen kaverinsa tekevät niin. Sieppi kertoo halunneensa viettää iltaa tutussa porukassa, eikä tuntemattomien kanssa. Lopulta yksittäiset asiat eskaloituivat. 

- Sanoin ystävilleni, että ehkä teidän on parempi jatkaa lomaa ilman minua. Poistuin paikalta ja seuraavana aamuna lähdin kotimatkalle. Emme ole olleet sen jälkeen yhteyksissä, Sieppi toteaa.

Lue koko haastattelu Me Naisista.

Lue myös: Sara Sieppi blogissaan: 'Ovi sulkeutuu hetkeksi kaikkiin yksityiselämääni kohdistuviin asioihin'

Uusimmat