Kuva: AOP

Britney Spears huolestutti fanit - nyt laulajakaunotar kommentoi jämäkästi takaisin

16.12.2019 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Spears sai viime viikolla paljon huolestuneita kommentteja Instagram-sivullaan.

Uutisoimme viime viikolla, että Briney Spearsin, 38, Instagram-video on huolestuttanut fanit. Spears oli meikannut videolla silmänsä todella mustiksi ja vaikuttanut fanien mielestä hieman oudolta sekä maaniselta. Useat fanit ovatkin säikähtäneet, että onko kaunottarella jälleen ongelmia mielenterveytensä kanssa, ja olivat avoimesti kirjoittaneet tästä Spearsille.

Nyt Spears on jakanut videon, jossa esittelee jouluista kotiaan sekä kuumaa tyyliään iloisesti heiluen. Julkaisutekstissä Spears sanoo suorat sanat niille ihmisille, jotka ovat hänen mielestään "kiusanneet" häntä sosiaalisessa mediassa.

"Rakastan sitä, että saan jakaa videoita teille, mutta on vaikea jakaa niitä, koska ihmiset puhuvat niin rumasti. Jos et pidä jutuistani, niin älä seuraa. Siihen ei ole mitään syytä, että voit kiusata muita ihmisiä", Spears täräyttää.

Huolestuneiden kommenttien lisäksi fanit olivat suorastaan kehoittaneet Spearsia hakemaan hoitoa, ja tämä ei siis ole ollut kaunottaren mieleen.

Näet videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Viime keväänä Spears kirjautui psykiatriseen sairaalaan vapaaehtoisesti.

Hänen mielenterveytensä on järkkynyt sen jälkeen, kun nainen sai tietää isänsä suolistosairauden edenneen huonompaan suuntaan.

Lue myös: Huh, mikä povi! Britney Spears keikistelee seksikkäässä minimekossa

Lue myös: Fanit huolestuivat Britney Spearsin mielenterveydestä: "Onko kaikki hyvin?"

Kilpailut

Uusimmat