Kuva: AOP

Liam Hemsworth haastettiin oikeuteen - valokuvaaja vaatii suuria korvauksia

17.12.2019 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hemsworth ei ole ainoa julkkis, joka on haastettu oikeuteen samasta syystä.

Hollywood-komistus Liam Hemsworth, 29, on haastettu oikeuteen.

Splash News and Picture Agency -niminen yritys hakee Hemsworthilta oikeusteitse peräti 150 000 dollaria, eli noin 134 000 euroa. Hemsworth on yrityksen mukaan rikkonut tekijänoikeuksia julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, johon hänellä ei ole ollut lupaa.

"Hemsworthin luvatta julkaisema kuva oli heti levinnyt 13 miljoonan seuraajansa nähtäville sekä useisiin eri viihdemedioihin. Valokuvaaja ei ole saanut tästä mitään korvauksia , joten Hemsworth on rikkonut siis röyhkeästi tekijänoikeuksia", kanteessa muun muassa todetaan.

Hemsworth ei todellakaan ole ainoa julkkis, joka Hollywoodissa on haastettu oikeuteen vastaavasta tekijänoikeusrikkomuksesta. Olemme uutisoineet aikaisemmin muun muassa Sarah Jessica Parkerin, Emily Ratajkowskin ja Victoria Beckhamin oikeudenkäynneistä.

Ero ja uusi tyttöystävä

Hemsworth erosi Miley Cyrusista elokukuun alussa. Pariskunta ehti olla naimisissa alle vuoden, mutta heidän on/off-suhteensa on kestänyt jo vuodesta 2009 asti.

Nyt Hemsworth on löytänyt huhutusti uuden tyttöystävän, Gabriella Brooksin, 21. Brooks on muun muassa saanut sosiaalisessa mediassa osakseen kohtuutonta "raivoa", sillä hän on joutunut Curysin fanien hampaisiin. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjan päätähti haastettiin oikeuteen - valokuvaaja vaatii jättikorvauksia

Lue myös: Liam Hemsworthin uusi tyttöystävä joutui someraivon kohteeksi: "Et koskaan ole parempi kuin Miley"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat