Kuva: AOP

Demi Lovato poseeraa uuden rakkaansa kanssa vain rintaliivit yllään - katso intensiiviset kuvat

17.12.2019 19:45 - Iiro Myllymäki

Laulajakaunotar seurustelee malli Austin G. Wilsonin kanssa.

Marraskuussa Demi Lovato, 27, kohautti kertomalla uudesta parisuhteestaan. Nainen jakoi Instagramiin suloisen yhteiskuvan, jossa 25-vuotias Austin G. Wilson syleilee naista ja antaa tälle suukon. Kuva ei saanut osakseen pelkkää ihastelua, sillä joidenkin fanien mielestä Lovato riskeeraa oman hyvinvointinsa menemällä uuteen parisuhteeseen. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Mallina työskentelevä Wilson on nyt jakanut kuuman yhteiskuvan pariskunnasta omalla Instagram-tilillään. Kuvassa pariskunta katsoo intensiivisesti kameraan. Wilson on ilman paitaa, ja Lovatolla on yllään mustat rintaliivit.

”Tyttöystäväni on v*tun kuuma”, Wilson kirjoittaa kuvatekstissä.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Otoksen kuvannut Angelo Kritikos on jakanut lisää kuvia samasta kuvaussessiosta omalla Instagram-tilillään. Kuvat jatkavat seksikästä linjaa. Jos kuvat eivät näy alla, näet ne tästä ja tästä.

View this post on Instagram

my baddie 💕 @ddlovato

A post shared by ANGELO KRITIKOS (@angelokritikos) on

Demi Lovaton kaulalla näkyvä uusi ”survivor”-tatuointi on saanut fanit spekuloimaan, että kyseessä olisi naisen tulevan singlen tai albumin nimi.

Lovato ja Wilson eivät ole paljastaneet julkisuuteen, miten he ovat tavanneet. Heillä vaikuttaisi olevan samaa ystäväpiiriä, sillä molemmat olivat addiktion takia menehtyneen mallin Thomas Trussell III:n ystäviä.

Lue myös: Demi Lovaton hassutteleva kuva innosti faneja: "Olin valmis sekoamaan"

Lue myös: Demi Lovato puhui päihdeongelmistaan sekä kehonkuvastaan: "Olen taistelija"

Lähteet: Popcrush, Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat