Kuva: All over Press

Tuleva supersankarileffa kiellettiin lapsilta ja nuorilta - "Sisältää seksiä ja rajua väkivaltaa"

19.12.2019 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuva julkaistaan 7. helmikuuta.

Batmanin arkkivihollisesta Jokerista kertova Joker-leffa oli jättimenestys. Kyseinen leffa on hyvin synkkä ja brutaali, joten Amerikassa elokuvateollisuuden etua ajava järjestö, Motion Picture Association of America, lätkäsi sille R-luokituksen. Kyseinen leima meinaa sitä, että leffaa ei saa mennä katsomaan alle 17-vuotiaana ilman vanhempaa ihmistä.

Tuleva, myös DC-sarjakuvien maailmaan perustuva, supersankarielokuva Birds of Prey (& The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn) on saanut myös R-luokituksen. Järjestö perustelee asiaa sillä, että leffa tulee sisältämään "rajua väkivaltaa ja kielenkäyttöä sekä seksuaalista ja huumerikasta materiaalia".

Elokuva kertoo Jokerin tyttöystävästä Harley Quinnista, joka hurmasi myös Suicide Squad -elokuvassa. Kuvankaunis Margot Robbie palaa Quinnin rooliin.

Birds of Prey (& The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn) -leffassa näyttelevat Margot Robbie lisäksi Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez ja Chris Messina. Ohjauksesta vastaa Cathy Yan.

Elokuva julkaistaan 7. helmikuuta 2020.

Suomeksi tekstitetyn trailerin voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Hollywood-kaunotar Margot Robbie vihaa yhtä sanaa ylitse muiden - "En tosiaan ole sellainen nainen"

Lue myös: Margot Robbien tuorein kuva sai fanit innostumaan - palaa suosittuun rooliin

Lue myös: Joker-elokuva rikkoi ennätyksen avausviikonloppunaan - huimat lipputulot!

Lähde: Comic Book Movie

Kilpailut

Uusimmat