Kuva: AOP

Zac Efron sairastui hengenvaarallisesti kesken kuvausten: "Kiitos huolenpidosta ja rakkaudesta"

30.12.2019 10:45 - Milena Raappana

Näyttelijä oli kuvaamassa uutta dokumenttisarjaa Papua-Uuden-Guinean viidakossa.

Näyttelijä Zac Efron, 32, kiidätettiin "elämän ja kuoleman" lennolla sairaalaan kesken Papua-Uudessa-Guinessa sijaitsevien dokumenttisarjan kuvausten. 

Cosmopolitanin mukaan tähti oli keskellä viidakkoa kuuvaamassa uutta Killing Zac Efron -sarjaa, kun hän sairastui "lavantautiin tai samantyyppiseen bakteeri-infektioon." Hänet vietiin helikopterilla Australian Brisbanessa sijaitsevaan sairaalaan, jossa häntä hoidettiin useiden päivien ajan. 

Daily Mailin mukaan lääkärit antoivat Efronille luvan lentää takaisin kotiinsa Yhdysvaltoihin jouluaattona.

Näyttelijän uusi dokumenttisarja seuraa tähden 21 päivän mittaista matkaa syvällä viidakossa apunaan vain opas ja vain välttämättömimmät selviytymisvarusteet. Cosmopolitanin mukaan vielä ei ole tietoa, miten sarja tulee etenemään Efronin sairastuttua ja olivatko esimerkiksi kamerat paikalla, kun hänen todettiin olevan hengenvaarassa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Efron päivitti Instagram-tililleen kuvan Papua-Uudesta-Guineasta kertoi palautuneensa nopeasti sairastumisensa jälkeen ja saaneensa kolmen viikon kuvaukset valmiiksi. 

"Olen todella kiitollinen kaikille, jotka ottivat yhteyttä. Sairastuin Papua-Uudessa-Guineassa, mutta tervehdyin nopeasti ja viimeistelin mahtavat kolme viikkoa. Olen kotona pyhien ajan ystävieni ja perheeni kanssa. Kiitos kaikasta rakkaudesta ja huolenpidosta, nähdään vuonna 2020!, Efron kirjoitti päivityksessään. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan lavantautia aiheuttaa Salmonella typhi-bakteeri, joka tarttuu saastuneen ruuan ja juoman välityksellä. Terveyskirjaston artikkelin mukaan oireina ovat muun muassa kuumeilu, päänsärky, pahoinvointi ja ummetus tai ripuli. 

Lue myös: Zac Efronin kuva hämmensi faneja – ”Mikä hänen housuistaan tulee ulos?”

Lue myös: Zac Efron treenasi Victoria's Secret -mallien kanssa - julkaisulla satoja tuhansia katselukertoja

Lähteet: CosmopolitanDaily Mail, THL, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat