Kuva: AOP

Barack Obama paljasti suosikkisarjansa - yhdessä miestä läheltä liippaava masturbointikohtaus

31.12.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Ihmiset huomioivat heti Obaman ja Fleabag-sarjan hauskan yhteyden.

Barack Obamakin, 58, on muistellut sosiaalisessa mediassa kulunutta vuotta 2019 ja sen tarjoamia elämyksiä elokuvien ja tv-sarjojen saralla. Mies on kertonut Twitterissä, että hänen mielestään vuonna 2019 oli kolme tv-sarjaa, jotka hän koki ”yhtä vahvoiksi kuin elokuvat”. Nämä sarjat olivat supersankarisarja Watchmen, draamasarja Unbelievable ja brittikomedia Fleabagin toinen tuotantokausi.

Sosiaalisen median kommentoijat tekivät nopeasti hauskan havainnon liittyen Obamaan, Fleabag-sarjaan ja näiden kahden yhteyteen. Fleabag-sarjan ensimmäisellä kaudella aivan ensimmäisessä jaksossa nähdään kohtaus, jossa Phoebe Waller-Bridgen esittämä Fleabag-hahmo masturboi katsoen Obaman pitämää puhetta. On syytä olettaa, että Barack Obama on itse nähnyt kyseisen ensimmäisen kauden kohtauksen, jos hän nostaa sarjan toisen tuotantokauden tämän vuoden parhaimpien joukkoon. Fleabagin ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2016, joten tästä syystä Obama ei twiitissään mainitse Fleabagin ensimmäistä kautta.

Kyseisen masturbointikohtauksen pääset katsomaan alla olevasta YouTube-videosta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Barack Obama nosti twiitissään vuoden parhaiden elokuvien joukkoon muun muassa elokuvat The Irishman, Marriage Story, Apollo 11, Ford v Ferrari ja American Factory. Voit katsoa koko listan alta. Jos twiitti ei näy alla, pääset näkemään sen tästä.

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar Emilia Clarke tapasi sankarinsa - "Kyyneleet olivat läsnä"

Lue myös: Barack Obaman hauska ele Greta Thungbergille sekoitti somen: "Kaksi legendaa"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat