Kuva: Henna Koste

Salkkareistakin tutun Ilona Chevakovan toive toteutui, kun Pamela Tola soitti: Olin tippa linssissä

03.01.2020 08:15 - Henna Koste

Näyttelijä Ilona Chevakova ilahtui Pamela Tolan elokuvan ideasta. Hän pääsee käyttämään roolissaan laulu- ja kielitaitoaan.

Näyttelijä Ilona Chevakova, 33, nähdään tuoreessa Teräsleidit-elokuvassa laulajan roolissa. Chevakova laulaa elokuvassa neljässä eri kappaleessa. Laulukieli on venäjä. 

- Se on toinen äidinkieleni, hän kertoo. 

- Minut nähdään baarikohtauksissa. Inspiroin teräsleidejä joraamaan, Chevakova paljastaa. 

Elokuva kertoo kolmesta yli 75-vuotiaasta siskoksesta. Rooleissa nähdään Leena Uotila, Seela Sella ja Saara Pakkasvirta. Chevakova myöntää pelkäävänsä vanhenemista. 

- On minulla ollut vähän ikäkriisiä, ehkä se heijastuu sillä lailla. Myös se vaikuttaa, kun näkee omien vanhempien vanhenevan. He ovat aina olleet todella nuorekkaita: kierrelleet festareita ja ajelevat moottoripyörällä.

- Elokuvan aihe on todella hieno ja on hienoa, että ohjaaja Pamela Tola on tarttunut siihen. Olen odottanut tällaista elokuvaa. Kun Pamela kysyi minua tähän ja lähetti käsikirjoituksen, luin sen tippa linssissä, että miten ihanaa! Kaveeraan vanhusten kanssa ja tykkään kuunnella heidän tarinoitaan. Näitä naisia (päähenkilöitä) en näe mitenkään vanhuksina. He ovat nimenomaan teräsleidejä, Chevakova korostaa. 

Loppusyksystä lähtien näyttelijää on nähty myös supersuositussa Salatut elämät -sarjassa. 

- Nyt huomaan, että minua tunnistetaan jonkin verran. Olen kuitenkin uusi sarjassa, joten ei ihan hirveästi vielä, näyttelijä toteaa.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar paljastaa, kauanko hahmon tyylin luominen kestää - yllättääkö?

Kilpailut

Uusimmat