Kuva: AOP

Kylie Jenner lahjoitti rahaa Australian palojen sammutustöihin - leimautui somessa tekopyhäksi

09.01.2020 09:15 - Milena Raappana

Kylie Jenner lahjoitti miljoona dollaria maastopalojen pysäyttämiseksi, mutta hänen somepäivityksensä vesittivät hyvää aikomusta.

Australian raivoisat maastopalot ovat saaneet niin Hollywoodin tunnetut kasvot kuin muutkin ympäristötietoiset ihmiset liikkeelle ja etsimään keinoja luonnonkatastrofin kukistamiseksi. Muun muassa alastonmalli Kaylen Wardin arvioidaan keränneen noin 625 130 euroa sammutustöiden tukemiseen. 

Elle Australia uutisoi, että myös tosi-tv-tähti ja meikkimoguli Kylie Jenner, 22, on lahjoittanut varojaan miljoonan dollarin eli noin 897 790 euron edestä palojen vaikutuksenalaiseksi joutuneiden uhrien hyväksi. 

Jenner kauhisteli Instagram Storiesissaan palojen vaikutuksia etenkin eläimiin. Twitterissä leviävän kuvakaappauksen mukaan Jenner oli kirjoittanut päivitykseensä "sydämensä särkyneen", koska "yli puoli miljardia eläintä on menehtynyt Australiassa". 

Jennerin lahjoitus on kuitenkin somekansan mielestä suuressa ristiriidassa hänen muiden toimiensa kanssa. Cosmopolitan uutisoi tähden saaneen joulukuussa suuren määrän negatiivisia kommentteja päivitettyään Instagram-tililleen kuvan pukeutuneena ketun turkkia sisältävään takkiin. 

Eläimiä säälivän Instagram Stories -päivityksensä jälkeen Jenner myös päivitti kuvan minkin karvoista tehdyistä Louis Vuittonin tossuista. Twitterissä pian kaksi vuotta täyttävän Stormi-tyttären äidin toimintaa on arvosteltu ja leimattu tekopyhäksi.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ymmärrä, miten Kylie Jenner voi postata poloisista eläimistä kuolemassa Australian paloissa ja sitten kaksi päivitystä myöhemmin postata kuvan itsestään jalassaan oikean minkin karvasta tehdyt kengät."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

E! News -julkaisun mukaan kaikki eivät kuitenkaan ole vihaisia Jennerille, vaan sen sijaan puolustavat hänen hyvää tekoaan ja moittivat kritisoijia. 

"Minusta Kylie Jenner on tyhmä, mutta ihmiset riepottelevat häntä karvasandaalien ja Australian maastopalojen / eläimien postaamisesta samalla, kun hän lahjoittaa miljoonan auttaakseen... kyllähän se on ristiriitaista, mutta jos omistat mitään mikä on tehty eläimestä etkä ole lahjoittanut, et ole yhtään sen parempi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jennerille läheinen lähde valotti People-julkaisulle tähden aikeita ja vakuutti tämän haluavan tehdä kaikkensa palojen uhrien hyväksi. 

- Se päivitys oli täysin tahaton. Kylie seisoo auttamisen halun takana ja tarjoaa apua palojen aiheuttamille tuhoille, salainen lähde kommentoi asiaa. 

E! News myös kertoi, että Jenner oli tekemässä lahjoitusta ennen kuin hän joutui kritiikin kohteeksi.

Lue myös: Kylie Jennerin tuore julkaisu säikäytti fanit - "Luulin, että olet jälleen raskaana!"

Lue myös: Kylie Jennerin kynnet jakavat mielipiteet vahvasti: "Näyttävät naurettavilta"

Lähteet: Elle Australia, E! News, Cosmopolitan, People

Kilpailut

Uusimmat