Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Riina-Maija Palanderin päätöksestä Kalle ei näe tytärtään: "Olin ehdoton"

20.01.2020 07:15 - Henna Koste

Urheilijatähti Kalle Palanderilla on aikuinen tytär. Riina-Maija teki suhteen alussa päätöksen, jonka vuoksi Kallen tytär ei enää tullut heille.

Suomen menestynein miesalppihiihtäjä Kalle Palander, 42, ja markkinoinnin ammattilainen Riina-Maija Palander menivät naimisiin vuonna 2007. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta. Kaksikko tunnetaan suorasanaisina ja tänä iltana he osoittavat sen myös Kimpassa-ohjelmassa. Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus suuntaavat Palandereille kylään Viroon. Perheellä onkin kolme kotia: yksi Ranskassa, yksi Torniossa ja yksi Virossa. 

Jaksossa Palanderit puhuvat avoimesti suhteensa eri osa-alueista. Esiin nousee myös kipeämmät asiat. Muun muassa se, ettei Kalle ole nähnyt vuonna 1999 Norjassa syntynyttä tytärtään vuosiin. Kun Riina-Maija ja Kalle tapasivat, oli Kalle vielä seurustelusuhteessa. "Riinis" asui lapsensa kanssa Helsingissä. Kallen lapsi ei kuitenkaan tullut osaksi uutta arkea.

- Olin siinäkin ehdoton. Joko se lapsi kuuluu meidän elämään. Se on sille lapselle oikeus, että hänellä on toinen perhe täällä ja hän on esimerkiksi kerran kuussa meillä viikonlopun. Hänellä on aina oma paikka tulla tänne, meidän lapset tuntevat hänet ja hän on heille myös sisko - tai ei ollenkaan. Jompi kumpi, se ei ole lapsen etu, että kerran vuodessa ulkomaille raastetaan perheeseen, jossa hän ei edes puhu kieltä, eikä ole mitään tuttua, Riina-Maija perustelee. 

Kalle kertoo, ettei hänellä ole yhteyttä lapseensa. 

- On puhuttu viimeksi monta, monta vuotta sitten. Se lopetettiin, kun Riinis teki tuon päätöksen. Hän ei enää tullut meille, Kalle sanoo. 

Kimpassa

20.00

Nelonen

Lue myös: Riina-Maija Palander: En ole seurannut ikinä Kallea tv:stä, enkä tiedä paljon hän tienaa

Kilpailut

Uusimmat