Kuva: AOP

Meghan Marklen isä todistaa tytärtään vastaan oikeudessa - paljastanut jo kaksikon välisiä viestejä

16.01.2020 15:45 - Milena Raappana

Oikeuden käsittelyssä on Meghanin isälleen kirjoittama henkilökohtain kirje, jonka Mail on Sunday -julkaisu julkaisi.

Kohu Meghan Marklen ja prinssi Harryn ympärillä tihenee. Uusimmassa juonenkäänteessä on kuitenkin myös mukana Meghanin isä Thomas Markle, joka todennäköisesti todistaa tytärtään vastaan oikeudessa. 

Us Weekly -julkaisun mukaan Meghan ja Harry ovat lakitaistossa Mail on Sunday -julkaisun kanssa, joka julkaisi Meghanin isälleen kirjoittaman henkilökohtaisen kirjeen. 

Cosmopolitan, joka siteeraa The Daily Mailia, kertoo, että puolustuksen avaintodistaja Thomas on jo näyttänyt lakimiehilleen hänen ja Meghanin välisiä tekstiviestejä, jotka lähetettiin hieman ennen häitä. 

Prinssi Harry, joka on ryhtynyt lakitoimiin Mail on Sundayn julkaisijaa Associated Newspapersia vastaan, kirjoitti viime vuoden lokakuussa julkaistussa tiedotteessaan, että brittimedia kiusaa hänen vaimoaan:

"Tämän periksiantamattoman propagandan hintana ovat ihmiset, erityisesti, kun se on tiedettävästi valheellista ja vahingoniloista, ja vaikka olemme olleet rohkeita - kuten moni teistä voi samaistua - en pysty kuvailemaan, miten tuskallista tämä on ollut."

Meghanin ja Harryn elämä on ollut entistäkin myrskyisämpää sen jälkeen, kun pari ilmoitti irtautuvansa kuninkaallisista sisäpiireistä. Brittihovi oli loukkaantunut asian konsultaation puutteesta ja saadessaan tietää aiheesta Instagram-päivityksen välityksellä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Us Weekly -julkaisu kuitenkin uutisoi, että Meghania ja Harrya painostettiin tekemään julkistus The Sun -median osalta. Salainen lähde kertoi, että otsikko kaksikon vetäytymisestä kuninkaallisista tehtävistään oli etusivun otsikoissa jo tunteja ennen julkistusta.

Harry oli kuitenkin yrittänyt keskustella aiheesta isänsä prinssi Charlesin ja isoäitinsä kuningatar Elisabetin kanssa. Kuninkaallinen perhe kutsuttiin hätäkokoukseen, jonka tuloksena monarkki yritti keksiä ratkaisun, joka palvelisi tuleviakin sukupolvia astumaan syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Draamaan lisämausteensa toi Meghanin lento takaisin Kanadaan ja Disneyn kanssa tekemä sopimus hänen äänensä käyttämisestä tulevissa tuotannoissa. Cosmopolitanin uutisen mukaan Meghanin ja Harryn turvallisuuskulujen kattaminen on myös herättänyt päänvaivaa, sillä brittihovi ei enää kustantaisi niitä kaksikon asuessa Pohjois-Amerikassa. Kanadan pääministeri Justin Trudeau ennusti, että turvallisuuden takamiseen menisi ainakin yli 585 000 euroa veronmaksajien rahoja. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuningatar Elisabet antoi tilanteesta odotetun lausunnon, jossa hän kertoi kuninkaallisten tukevan Harryn ja Meghanin päätöstä, vaikka he olisivatkin toivoneet parin pysyneen osana brittihovia. Huomattavaa on, ettei monarkki kutsu heitä enää herttuaparin arvonimillä, vaan etunimillä. 

- Nämä ovat vaikeita asioita perheelleni selvitettäväksi ja vielä riittää työtä, mutta minua on pyydetty tekemään lopullinen päätös tulevina päivinä, kuningattaren tiedotteessa kirjoitettiin.

Tilanne on siis edelleen epäselvä, mutta dramaattisia käänteitä siitä ei ainakaan ole puuttunut. 

Lähteet: Cosmopolitan, Us Weekly

Lue myös: Meghan Markle ja prinssi Harry perustivat oman tavaramerkin suojellakseen brändiään

Lue myös: Prinssi Harryn ystävät ovat kadonneet Meghan Marklen takia: "Hän on työntänyt heidät pois"

Kilpailut

Uusimmat