Kuva: AOP

Prinssi Harryn ystävät ovat kadonneet Meghan Marklen takia: "Hän on työntänyt heidät pois"

06.06.2019 12:30 - Katariina Auvinen

Meghan Marklen käytös on taas otsikoissa.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat ehtineet olla naimisissa vuoden verran ja heille on syntynyt jo poika. Pari on ollut yhdessä noin kolme vuotta, mutta sinä aikana parin suhdetta on puitu mediassa useamman kerran. Lähinnä Meghan Marklen kiivas ja vaativa luonne on aiheuttanut närää niin hovin sisällä kuin prinssi Harryn lähipiirissä. 

Nyt sanaisen arkkunsa ovat avanneet prinssi Harryn lähimmät ystävät. He ovat väittäneet, että Meghan Markle ei anna Harryn viettää heidän kanssaan niin paljon aikaa, tai melkein ollenkaan. Yksi lähimmistä ystävistä kertoo Cosmopolitan-julkaisulle, että hänestä Meghan Markle tuntuu sabotoivan heidän ystävyyssuhdetta sanallisesti. 

- Hän on työntänyt kaikki Harryn ystävät pois tämän luota. Yksi prinssin läheisimmistä ja lojaaleimmista ystävistä on lähtenyt hänen luotaan, koska Meghan ei voi sietää tätä, lähde kertoo. 

Myös hovin työntekijät ovat saaneet tarpeekseen Meghan Marklen vaativasta luonteesta. Esimerkiksi pariskunnan lastenhoitaja lopetti työnsä vain parin viikon työrupeaman jälkeen, koska herttuatar oli aivan liian vaativa tätä kohtaan. 

Lue myös: Meghan Marklen vauvan lastenhoitaja sai tarpeekseen ja ryntäsi ulos - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Nerokkaat kauneuskikat, joiden avulla kuninkaalliset näyttävät virheettömiltä - omi itsellesi

Lue myös: Priyanka Chopra ystävänsä Meghan Marklen arvostelusta: "Kyse on ehdottomasti rasismista"

Lähde: Cosmopolitan 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat