Kuva: AOP

Vau, mikä kaunotar! Khloé Kardashianin paljastava iltapuku hurmasi punaisella matolla

23.01.2020 12:15 - Lauri Kujanpää

Pettämiskohujen keskellä ollut Khloé Kardashian viihtyy sinkkuna.

Sinkkuna viihtyvä seurapiirikaunotar Khloé Kardashian, 35, hurmasi paljastavalla asullaan Abyss by Abby Arabian -tapahtumassa.

Kardashian oli saapunut paikan päälle metallin värisessä kokovartalomekossa, joka vilautteli paljaita sääriä sekä uhkeaa povea. Hiuksensa kaunotar oli kammannut hillitysti taakse.

Kardashian jaksoi poseerata kymmenille valokuvaajille iloisena ja videon hetkestä voit katsoa alta.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Kardashianin sydän murtui viime vuoden alussa, kun hänen silloinen miehensä Tristan Thompson, 28, muhinoi Jordyn Woods -nimisen naisen kanssa. Pettämiskohu johti lopulta avioparin eroon.

Thompson on yrittänyt voittaa Kardashiania takaisin itselleen, mutta kaunottaren ystävä on kertonut Hollywood Life -lehdelle, että Kardashian ei aio ottaa ex-miestään takaisin.

- Tristan ja Khloé ovat kyllä hyvissä väleissä, mutta Khloé ei pysty enää luottamaan eksäänsä. Khloé on saanut sydämensä kuntoon ja on pian valmis jopa deittailemaan

- Khloé haluaa keskittyä kuitenkin ensin True-lapsensa kasvattamiseen ja hän yrittää olla niin hyvä äiti kuin ikinä vain pystyy. Tristan on isänä tietenkin heidän elämässään vahvasti mukana, mutta Khloé on siirtynyt eteenpäin siitä suhteesta.

Lue myös: Khloé Kardashian hurmaa seksikkäässä kauluspaidassa – avonaisten nappien alta pilkistää rintaliivit

Lue myös: Pettäjämies ylisti Khloé Kardashiania somessa - "Olen todella ylpeä sinusta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat