Kuva: AOP

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen uudesta suhteestaan: "Haluan olla hänen kanssaan loppuelämäni"

22.01.2020 20:00 - Iiro Myllymäki

Jasmin Voutilainen on seurustellut yli neljä kuukautta Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Ville Toivosen kanssa.

Salatuissa elämissä näyttelevä Jasmin Voutilainen, 24, on onnellisesti parisuhteessa Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Ville Toivosen kanssa. Voutilainen kertoo Voice.fi:lle, että pariskunta päätti seurustelusuhteestaan 9. syyskuuta tapailtuaan jo jonkin aikaa.

- Nyt olemme nelisen kuukautta olleet onnellisesti yhdessä. Tosi hyvin on mennyt, Voutilainen kertoo Salattujen elämien kevätkauden pressitilaisuudessa.

Nainen kertoo, että pariskunta julkisti suhteensa melko pian sosiaalisessa mediassa, missä kaksikko onkin jakanut suloisia yhteiskuvia silloin tällöin.

Rakkaustarina sai alkunsa Instagramissa. Toivonen kysyi Voutilaista malliksi kuvauksiin, sillä hän on ammatiltaan valokuvaaja. Muutaman kaveripohjalta tehdyn valokuvaussession aikana kaksikko huomasi, että heidän välillään kipinöi muutenkin kuin ystävämielessä. Voutilainen oli eronnut aiemmasta suhteestaan ennen viime kesää.

- Aika nopeasti tuli tämä uusi suhde, yllättäen ja odottamatta. Niinhän se yleensä menee. Se tulee, kun sitä vähiten odottaa, Voutilainen sanoo.

Jasmin Voutilainen kertoo, että hän nauttii aivan tavallisesta arjesta rakkaansa kanssa.

- Tulen onnelliseksi ihan perusarjesta. Siitä, että tehdään yhdessä ruokaa, käydään kaupassa, katsotaan Netflix-sarjoja ja ulkoillaan koirien kanssa, Voutilainen kertoo.

Sekä Voutilaisella että Toivosella on kaksi koiraa.

- Ne eivät ole koskaan kaikki samassa paikassa, sillä koiriemme välillä on kokoeroa noin 30 kiloa eivätkä ne ihan toimi yhteen, Voutilainen sanoo.

Välillä pariskunta poikkeaa normiarjesta. Esimerkiksi joulun aikaan kaksikko kävi romanttisella lomalla Pariisissa.

Jasmin Voutilainen haluaa näyttää parisuhdeonneaan sosiaalisessa mediassa, vaikka hän tietää, että kaikki eivät tästä pidäkään. Nainen on havainnut joissain ihmisissä asennetta, että onnellisuutta parisuhteessa ei saisi hehkuttaa, koska ero saattaa kuitenkin tulla ennemmin tai myöhemmin.

- Tuo on ärsyttävä suhtautuminen. Eihän kukaan voi koskaan tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jos erotaan, niin erotaan. Aion ottaa kaiken ilon irti siitä, että olen onnellinen. Näytän sen myös ulospäin nyt, kun vihdoin olen löytänyt ihmisen, jonka kanssa haluan olla koko loppuelämäni, Voutilainen summaa.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar poseeraa komean poikaystävänsä kanssa - "Mitäs me naimanaamat"

Lue myös: Nuoret Salkkarit-tähdet näyttelivät Ullan ja Sepon vanhan kohtauksen uusiksi - kommentit armottomia

Kilpailut

Uusimmat