Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Jone Nikula ja Hanna Karttunen avoimina suhteestaan - parittajana tuttu tanssitähti

27.01.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Kimpassa-ohjelmassa Jone Nikula ja Hanna Karttunen kertovat suhteensa vaiheista.

Kimpassa-ohjelmassa pariskunta Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus vierailevat tunnettujen suomalaisparien luona ja selvittävät, millaisia rakkaustarinoita kyseiset parisuhteet pitävät sisällään. Tämän illan jaksossa vieraillaan radiojuontaja ja mediapersoona Jone Nikulan ja tanssija Hanna Karttusen luona.

Nikula ja Karttunen tapasivat vuonna 2010 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kulisseissa. Jone Nikula nähtiin tuolloin ohjelmassa tuomarin roolissa. Kaksikon suhde kehittyi luontevasti romanssiksi, ja vuonna 2014 pari meni naimisiin.

Yksi etappi suhteen muodostumisessa oli vuoden 2010 Venla-gaala, jossa Nikula oli jakamassa palkintoa ja Karttunen mukana tanssimassa ryhmän osana. Kaksikko kohtasi sattumalta takahuoneessa hetken tauon jälkeen, ja tällöin kaksikko alkoi huomata, että kipinää on enemmänkin kuin kaverimielessä. 

Nikula ja Karttunen menivät gaalasta vielä samoille jatkoille, missä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Marko Keränen kannusti Nikulaa lähestymään naista.

- Keränen sanoi, että nyt olisi aika helvetin hyvä hetki lähteä joraamaan tuon mimmin kanssa, Nikula muistelee.

- Keränen paritti teidät! naureskelee Kuustonen.

- Hänellä on tämmöisiä taipumuksia, vastaa Karttunen. 

(kuva: Nelonen)

Kimpassa-ohjelmassa tulee puheeksi mustasukkaisuus. Hanna Karttunen tanssi pitkään yhdessä silloisen miesystävänsä ja kihlattunsa Victor da Silvan kanssa, ja pari on jatkanut tanssiparina vielä eron jälkeenkin. Näytöstanssipari voitti mestaruuksia ja on kova nimi tanssimaailmassa. Jone Nikulaa ei mustasukkaisuus vaivaa, vaikka vaimo kiertää maailmalla entisen kihlattunsa kanssa.

- Jone on tuossa maailman mahtavin mies. Mahdollisuudethan olisi olla hyvinkin mustasukkainen, mutta hän ei ole ollenkaan. Kiitän Jonea siitä tosi paljon, että hän on antanut minulle sen mahdollisuuden. Minun ei tarvitse pelätä, että toinen on mustasukkainen, Karttunen kertoo.

Ohjelmassa selviää myös, millaista pariskunnan arki on ja milloin Nikula on ollut erityisen ylpeä vaimostaan.

Kimpassa
Nelonen

20.00

Lue myös: TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg paljastaa, kuka sai puhuttua hänet mukaan ohjelmaan

Lue myös: TTK-finalistit paljastavat, mitä ohjelma on heille antanut - 'Alastomuus tuntui aluksi epävarmalta'

Kilpailut

Uusimmat