Kuva: AOP

TTK-finalistit paljastavat, mitä ohjelma on heille antanut - 'Alastomuus tuntui aluksi epävarmalta'

27.11.2019 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

TTK-finaali nähdään ensi sunnuntaina.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma huipentuu ensi sunnuntaina finaalijaksoon. Finaalissa tanssivat kolme tähtiparia: Jannika B ja Aleksi Seppänen, Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius sekä Meeri Koutaniemi ja Matti Puro.

Iskelmän Iltapäivä -ohjelman juontaja Satu Kotonen soitti jokaiselle tähtioppilaalle ja kyseli, mitä ohjelma on tuonut heille.

Meeri Koutaniemi

Meeri Koutaniemi kertoi haastattelussa, että kokemus on kasvattanut hänen henkistä puoltaan.

- Koko tämä matka on antanut paljon henkistä voimaa. Vaikka kyseessä on ollut hyvin fyysinenkin kokemus, on tanssi kanava ymmärtää itsestään ja ympäristöstään enemmän. Huomaan, että olen tullut paljon läsnäolevammaksi ihmiseksi. Keho ja mieli pystyvät uskomattomiin tekoihin, jos siihen antaa vain mahdollisuuden.

- On myös korvaamattoman arvokasta, että on saanut tutustua näin upeisiin ihmisiin. Vaikka ohjelma loppuu, niin nämä ihmiset jäävät elämääni. Siitä olen todella kiitollinen.

Jannika B

Jannika B:n sanoo, että hänelle on tullut muun muassa itsevarmuutta.

- Tässä on kyllä ylittänyt itsensä monen elämän edestä. Se oli aina hämmentävää, että maanantaisin oli ihan paniikissa ja sunnuntaina kaikki sujuikin sitten hyvin. Onhan tässä tullut itsevarmuutta, kun on osannut ylittää itsensä kerta toisensa jälkeen.

- Haastavinta on ollut se oman itsensä voittaminen. Esimerkiksi rumba-tanssi oli vaikea, kun siinä piti esitellä omaa kehoaan hyvin vahvasti ja se ei ole itselle luonnollista ja epävarmuus piti voittaa. Kun mekosta lähti 50 prosenttia pois, niin oli todella alaston olo.

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg iloitsee, että hänen kunnianhimonsa ja intohimonsa ovat kasvaneet.

- Ikinä tällaisissa jutuissa ei tiedä, millainen se matka oikeasti on. Olen oikeasti oppinut tanssimaan ja tanssin mystiikkaa. Tuntuu äärettömän hyvältä, että on saanut oppia mahtavilta ihmisiltä ja haluan hyödyntää niitä jatkossakin.

- Tunnepuoleen ei osannut kyllä valmistua. Tällainen juttu syö kokonaan mukanaansa ja olen huomannut, että nälkä kasvaa syödessä. Intohimo ja kunnianhimo ovat kasvaneet entisestään, mitä on ollut yllättävää huomata. Kaikki suojukset pettivät tämän ohjelman suhteen enkä osannut suojata itseäni näin tunteellisilta jutuilta.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali 1.12. MTV3-kanavalla kello 19.30 alkaen. Radioplay-sovelluksestä löydät myös Tanssiperunat-podcastin, jossa Radio Novan juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman pohtivat TTK-jaksojen tapahtumia.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: MTV: Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaalissa luvassa jymy-yllätys!

Lue myös: Veronica Verho tyhjensi kalenterinsa TTK-kisaa varten: Menen vaikka läpi kiven, jos sitä vaaditaan

Kilpailut

Uusimmat