Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Lauri Nurkse paljastaa erikoisen faktan Pahat pojat -julisteen takaa: "Kissa-raukka"

30.01.2020 07:15 - Milena Raappana

Vuonna 2003 ilmestyneen Pahat pojat -elokuvan julisteessa Nurkse poseeraa paidattomana kissa sylissään.

Villa Hintikka -ohjelmassa Marja Hintikan vieraaksi tulevat laulaja Kaija Koo, ohjaaja ja näyttelijä Lauri Nurkse ja tubettaja Roni Bäck

Hintikan ja Nurkseen kahdenkeskinen keskustelu käsittelee esimerkiksi häpeää ja menestystä. Nurkse on tähdittänyt ja ohjannut monia suomalaisia elokuvia ja tv-sarjoja. Koko kansan tietoisuuteen hän nousi viimeistään vuonna 2003 Pahat pojat -elokuvasta. 

Hintika rullaa auki elokuvan julisteen, jossa näyttelijäkaarti poseeraa paidattomana lieskojen leimutessa taustalla. Kuvassa Nurskeella on pieni kissanpentu käsissään, mikä nosti näyttelijän etenkin naisten suosioon.

- Sähän olit suosituin, kun sulla oli tuo kissa sylissä, Hintikka sanoo. 

Nurske paljastaa, että suloinen kissanpentu toimi niin sanotusti peitetehtävissä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Muistan, kun otettiin tätä julistekuvaa. Mua siis hävetti. Mulla ei ollut niin hyvät vatsalihakset kuin mun kavereilla, niin mä nappasin sen. Mä suojelen omia mitättömiä vatsalihaksiani tuolla kissa-raukalla, Nurkse naureskelee.

- Mutta sitten kaikki rakastuivat suhun juuri sen takia, kun hän on herkkä ja hänellä on kissa, Hintikka sanoo. 

Pahat pojat -elokuva oli jättimenestys, mutta sen juliste herätti etenkin ulkomailla ihmetystä. Moni pohti julisteen takia, onko elokuva homoeroottinen. 

- Sitten koitimme kertoa, että "no, no, no, it's about brothers" (suom. "ei, ei, ei, se kertoo veljeksistä), Nurske kuvailee. 

Villa Hintikka

21:00

MTV3

Lue myös: MTV: Marja Hintikka tekee paljastuksen seksihistoriastaan: "Se oli kivikkoinen ranta..."

Kilpailut

Uusimmat